VODITELJ NEDELJAMA BIO U BOLNIČKOM KREVETU! Pojavila se fotografija iz bolnice, oglasio se i on! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Golušin bio nedeljama u bolnici.

VODITELJ NEDELJAMA BIO U BOLNIČKOM KREVETU! Pojavila se fotografija iz bolnice, oglasio se i on! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Poznati voditelj "Nacionalnog dnevnika" Ivan Golušin neko vreme se nije pojavljivao na malim ekranima, a niko nije znao da se zapravo borio sa zdravstvenim problemom.

Naime, on je nekoliko nedelja bio u bolničkoj postelji, razlog nije poznat, a on je sa javnosti podelio potresnu fotografiju.

- Posle nekoliko nedelja ovog pogled,a konačno ovaj pogled koji volim - napisao je on objavivši fotku iz bolnice na kojoj se vidi infuzija.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/ivangolusin

Ivan Golušin nedeljama bio u bolnici

On je jednom prilikom otkrio i kako se oseća u momentima kada milionima kraj malih ekrana mora da saopšti negu tragičnu vest.

- Uvek sam se trudio da to što saopštim bude tačno, profesionalno i bez emocija, da mene to ne dotiče. Najstrašnije je kada čitam vesti o silovateljima, o nasilju u porodici, zamislim kako je toj osobi, ali kada bih se bavio time, samo bih sebi naudio - rekao je on, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading