U VELIKOJ AKCIJI POLICIJE PAO I UROŠ PIPERSKI: Vračarac vozio kola kada su ubili Luku Radulovića!

Autor:

Hronika

11.11.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Piperski je dobijao direktna uputstva od Džonija sa Vračara.

U VELIKOJ AKCIJI POLICIJE PAO I UROŠ PIPERSKI: Vračarac vozio kola kada su ubili Luku Radulovića!

Foto: MUP Srbije

Uroš Piperski

Kako se saznaje, među uhapšenim Vračarcima najznačajniji je Uroš Piperski, koji je direktna uputstva dobijao od Nikole Vuševića Džonija sa Vračara.

Kako saznaje Republika.rs, Uroš Piperski je vozio kola kad su ubili Luku Radulovića.

Vračarci su, kako se sumnja, organizovali i ubistvo Aleksandra Šarca, ali i napad na advokata na Bežaniji, Aleksandra Stefanovića prošle godine.

Podsetimo, svedok saradnik Srđan Lalić otkrio je da je ubistvo Aleksandra Šarca u Beogradu organizovao Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara! Lalić je detaljno opisao kako su pokušavali da ga namame preko skaj telefona škaljarca Mila Radulovića Kapetana, kog su Belivuk i Miljković oteli u Crnoj Gori. Međutim, Šarac nije naseo, ali su oni nastavili da ga prate sa namerom da ga likvidiraju. Lalić je u svedočenju šokirao tvrdeći da je Aleksandra Šarca u Tržni centar Ušće u kom je ubijen 17. oktobra 2020. namamio Nikola Kačarević.

- Šarac je ubijen pošto ga je u tržni centar namamio Kačarević, a izvršioca je angažovao Nikola Vušović i obećao mu 50.000 evra. To znam jer se Radoje Zvicer žalio da mu Vušović traži pare jer nema da isplati pucača - otkrio je Lalić.

Piperski pustošio banke

Uroš Piperski, blizak saradnik Vušovića, uhapšen je 2009. godine zajedno sa Draganom Đorićem i Dejanom Dojčinovićem, jer su iz nekoliko banaka izneli više od 50.000 evra u različitim valutama.

Naime, iz filijale "Vojvođanske banke" u Bulevaru Zorana Đinđića odneto je 300.000 dinara, 20.000 evra i 50 dolara, dok je iz ekspoziture ove banke u Ulici vojvode Stepe ukrali 150.000 dinara, a iz "Srpske banke" 16.300 evra, 10.000 dolara, 2.300 švajcarskih franaka i 600.000 dinara.

Ukradeni novac, mladići su potrošili na putovanja i provod.

Piperski je međutim hapšen i samo mesec dana pre hapšenja u 2009. godini, odmah posle pljače "Prokredit banke" na Novom Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading