TOTENHEM SE SAMOUNIŠTIO: Salah iskoristio poklone, Liverpul slavio u derbiju Premijer lige!

Autor:

Sport

06.11.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Egipatski faraon se vraća u svoju prepoznatljivu formu.

TOTENHEM SE SAMOUNIŠTIO: Salah iskoristio poklone, Liverpul slavio u derbiju Premijer lige!

Foto: Tanjug/AP

Mohamed Salah

Fudbaleri Liverpula savladali su Totenhem na gostovanju, rezultatom 2:1 (2:0) u derbi meču 15. kola Premijer lige.

Oba gola za goste postigao je Mo Salah, koji je mrežu Lorisa pogađao u 11. i 40. minutu, a konačan rezultat meča postigao je Hari Kejn u 70. minutu.

"Redsi" su odlično otvorili susret, pa su već u 11. minutu stigli do prednosti. Zaspala je odbrana domaćih, Nunjez je primio loptu u kaznenom prostoru, prosledio je Salahu, a ovaj neodbanjivim udarcem savladao Francuza na golu Totenhema. 

Na drugi gol se čekalo sve do 40. minuta, kada je Erik Dajer narpavio ogromnu grešku, pošto je glavom dodao loptu Egipćaninu, kom nije bilo teško da savlada Lorisa i duplira prednost izabranika Jirgena Klopa. Tim rezultatom se i otišlo na poluvreme.

Totenhem je u drugom delu zaigrao mnogo bolje, ređale su se šanse,a najbolju šansu je propustio Perišić, koji je pogodio prečku. Ipak, posle dodavanja Kuluševskog, Kejn matira Alisona u 70. minutu, i vraća nadu domaćina u preokret. Ipak, snage za nešto više Totenhem nije imao, pa Liverpul nosi sva tri boda iz Londona.

Posle ove pobede, Liverpul je stigao do osmog mesta u Premijer ligi, sa 19 bodova. Sa druge strane, Totenhem je ostao četvrti, sa 26 bodova, ali uz utakmicu više od večerašnjeg rivala.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading