NEMAC U ČUDU: Englezi nemaju milosti - Jirgen Klop drakonski kažnjen!

Autor:

Sport

28.10.2022

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački stručnjak će ovo dobro zapamtiti.

NEMAC U ČUDU: Englezi nemaju milosti - Jirgen Klop drakonski kažnjen!

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Savladali su fudbaleri Liverpula ekipu Mančester sitija rezultatom 1:0, ali navedni susret neće ostati u lepom sećenju nemačkom stručnjaku.

Fudbalska federacija Engleske donela je odluku da se trener Liverpula Jirgen Klop kazni sa 30.000 evra zbog isključenja koje je zaradio tokom derbi susreta sa "Građanima" iz Mančestera.

Da podstimo, Klop je isključen nakon što je tokom navedenog susreta burno reagovao na sudijsku odluku da ne dosudi prekršaj nad napadačem Liverpula Mohamedom Salahom, a kako je i sam nakon meča izjavio "izgubio je živce" i burno reagova.

 

 

Treba napomenuti da se Nemac i ranije našao pred disciplinskim organima engelske fudbalske federacije. Nakon meča sa londonskim Vest Hemom on je kažnjen sa 45.000 evra zbog komentarisanja odluka sudije Kevina Frenda.

Kada je reš o ovosezonskim ostvarenjima Liverpula u engleskoj Premijer ligi, puleni Jirgena Klopa nakon 11 odigranih prvenstvenih mečeva zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa 16 osvojenih bodova (četiri pobede, četiri remija i tri poraza).

Priliku da krenu ka gornjem delu tabele imaće već predstojećeg vikenda kada na svom terenu dočekuju ekipi Lids junajteda.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading