RIKARDO NOKAUTIRAO LALATOVIĆEV RADNIČKI U HUMSKOJ: Nemoć Nišlija, crno-beli napravili SJAJNU UVERTIRU za Slovacko! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

30.10.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" se vratio na pobednički kolosek.

RIKARDO NOKAUTIRAO LALATOVIĆEV RADNIČKI U HUMSKOJ: Nemoć Nišlija, crno-beli napravili SJAJNU UVERTIRU za Slovacko! (VIDEO, FOTO)

Foto: Starsport

Rikardo slavi gol Radničkom

Fudbaleri Partizana savladali su u 17. kolu Mozzart Superlige Srbije niški Radnički rezultatom 4:0 (2:0).

Golove za crno-bele postigli su Andrija Pavlović u 7, dvostruki strelac Rikardo Gomeš, koji je pogađao u 15. i 55, a trijumf je potvrdio Samed Baždar u 83. minutu susreta.

Viceprvak Srbije je, na taj način, ostao na "minus 7" u odnosu na Crvenu zvezdu, koja je bila bolja od Kolubare u Lazarevcu.

Partizan će u četvrtak odigrati "meč sezone", pošto će od 21 čas odmeriti snage sa ekipom Slovacko, što je susret koji mu može doneti novo evropsko proleće.

Tok meča Partizan - Radnički Niš mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

 

 

Partizan - Radnički Niš 4:0 (2:0) /Pavlović 7, Gomeš 15, 55, Baždar 83/

Kraj meča - "poker" Partizana protiv Radničkog!

85. minut - Šehović je zamenio Uroševića.

83. minut - GOOOOL! Samed Baždar se upisao u listu strelaca, Rosić je bio nemoćan nakon udarca mladog napadača Partizana - 4:0! Minaković mu je potom pokazao žuti karton zbog skidanja dresa tokom proslave pogotka.

81. minut - VAR je proveravao situaciju kod igranja rukom u šesnaestercu Nišlija, ali je Minaković pokazao domaćima da izvedu korner.

80. minut - Poslednja izmena u redovima gostiju, Tomić je na terenu, van igre je Jovanović.

74. minut - Belić je, kao po običaju, bio preoštar, pa mu je Minaković pokazao žuti karton.

72. minut - Lutovac je zamenio Živkovića.

70. minut - U nastavku će za Radnički igrati Frei i Mihajlović, utakmica je završena za Štulića i Đurišića.

67. minut - Na polovini drugog dela igre Petrić se odlučio za "hokejašku", trostruku izmenu. U igri su Natho, Terzić i Dijabate, a izašli su Traore, Rikardo i Pantić.

Republika

Foto: Starsport

Dominacija "Parnog valjka"

65. minut - Opao je ritam utakmice, ali se zato "zakuvalo" na tribinama, ređaju se uvrede Grobara na račun trenera gostiju Nenada Lalatovića.

59. minut - Nenad Lalatović je napravio dvostruku izmenu. Ajdar je ušao u igru umesto Dimića, a Petrov Cvetkovića.

57. minut - Stativu je pogodio Mesarović, superligaš sa juga Srbije nije imao sreće. Popović je već bio savladan, ali je lopta završila u gol-autu.

55. minut -GOOOOL! Novi pogodak Rikarda - 3:0! Rosić je bio na lopti, ali nije uspeo da zaustavi udarac Afrikanca, Partizan pred ubedljivom pobedom...

48. minut - Saničanin je zaradio javnu opomenu.

46. minut - Počeo je drugi deo igre, Baždar je imao šansu da "zatvori" utakmicu, odlična odbrana Rosića sprečila je treći gol Partizana!

Kraj prvih 45 minuta, crno-beli vode sa 2:0!

44. minut - Đurišić je "požuteo".

38. minut - Nova greška Nišlija, umalo da ih još jednom kazni Pavlović, možda je mogao i da asistira, ostaje 2:0...

35. minut - Odbrana domaćih ponovo je izblokirala goste. Dimić je izborio još jedan udarac iz ugla, posle kojeg nije bilo opasnosti po Popovića.

32. minut - Rikardo je bio sebičan, odlučio je da ne proigra Baždara, već je uputio udarac koji je završio van okvira gola Radničkog.

29. minut - Udarac Kristijana Belića lako je ukrotio Rosić.

22. minut - Jovanovićev udarac je izblokirao Saničanin, bez promene rezultata. 

21. minut - Savić je zaradio žuti karton zbog prekršaja na sredini terena.

15. minut - GOOOL! Gomeš je duplirao vođstvo Partizana - 2:0 je u Humskoj! Oporavljeni Pantić je proigrao centarfora "Parnog valjka" kome nije bilo teško da ponovo zatrese mrežu gostiju!

13. minut - Dva vezana kornera izvele su "Meraklije", prethodno je Urošević pokušao da povisi prednost domaćih, Partizan vodi minimalnim rezultatom.

 

 

7. minut - GOOOL! Pavlović je doveo Partizan u vođstvo - 1:0! Dakua je "poklonio" loptu napadaču crno-belih, koji je šutem sa nekih 20-ak metara savladao Rosića.

3. minut - Baždar je snažno šutirao, ali je pogodio stativu, sreća za Nišlije na startu susreta!

1. minut - Glavni sudija Nenad Minaković dao je znak za početak utakmice.

Počinje meč u Humskoj

Partizan juri nova tri boda kako bi ostao u trci za šampionsku titulu sa braniocem pehara, ekipom Crvene zvezde. Crno-beli su vezali dva meča bez pobede u svim takmičenjima (Javor, Nica), a trener Gordan Petrić izvršio je nekoliko promena u odnosu na uobičajenu startnu postavu.

Na terenu će se od prvog minuta naći talentovani Samed Baždar, kao i povratnik u tim Danilo Pantić. Vicešampion Srbije će susret početi sa dva napadača (Rikardo Gomeš i Andrija Pavlović, a zanimljivo je da se u Humsku, kao "devetka" Nišlija, vraća Nikola Štulić.

"Meraklije" su minulog vikenda namučile Zvezdu, a videćemo da li će Nenad Lalatović sa svojim izabranicima uspeti da pruži dostojan otpor i Partizanu.

Crno-beli će pokušati da naprave lepu uvertiru za meč sa Slovackom koji će u četvrtak odrediti sudbinu našeg predstavnika u Ligi konferencija.

PARTIZAN (4-4-2): Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Pantić, Traore, Belić, Baždar – Rikardo, Pavlović.

RADNIČKI NIŠ (4-2-3-1): Rosić – Savić, Stajić, Đorđević, Gaku – Đurišić, Mesarović – Jovanović, Dimić, Cvetković – Štulić.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading