ČEK NA 100 HILJADA: Rikardo Gomeš IGRAČ MESECA Superlige Srbije!

Autor:

Sport

02.10.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasluženo priznanje za miljenika "Grobara".

ČEK NA 100 HILJADA: Rikardo Gomeš IGRAČ MESECA Superlige Srbije!

Foto: Starsport

Napadač Partizana Rikardo Gomeš dobio je priznanje za igrača meseca septembra u Mozzart Superligi Srbije koje će mu biti uručeno pred duel sa Vojvodinom (19 časova).

Afrikancu će pripasti i ček u iznosu od 100 hiljada dinara.

Ponosan sam i srećan što sam proglašen za igrača meseca SuprLige Srbije. Želim da zahvalim, pre svega, svojom saigračima koji su mi pomogli da ovo ostvarim. Ali ne samo ovo, već i mnoge rekorde koje sam dostigao i oborio igrajući za Partizan. Oni zaista imaju za mene posebno značenje, ali još uvek želim, što je i je moj najveći san za koji se toliko borimo na terenu - da budemo prvi u šampionatu! To bi bio uspeh najveći i značajniji od svih mojih rekorda - naveo je 30-godišnjak koji je dodao da radi sve što je u njegovoj moći da pomogne ekipi.

Drago mi je što mogu da pomognem i na ovaj način, da sredstva koja dobijem kroz vrednosni vaučer prosledim onima kojima je pomoć potrebna. Nekada o tome treba govoriti javno, a mnogo puta moji saigrači i ja, kao i moja porodica, pomažemo drugima, ali o tome ne govorimo. Pozivam i druge da to učine. Jedna sms poruka umesto šolje kafe ili čaše soka nekome mnogo znači.

Rikardo Gomeš je u dosadašnjem toku šampionata postigao osam pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Žika Živac

02.10.2022 14:51

Penaldinjo