Petrić otkrio: Partizan tek na zimu dovodi pojačanja!

Autor:

Sport

03.09.2022

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić poručio je da će sutrašnju meč 10. kola Superlige biti najteži za crno-bele otkad je on seo na klupu tima iz Humske.

Petrić otkrio: Partizan tek na zimu dovodi pojačanja!

Foto: Starsport

Kolubara će sutra u 18.00 dočekati Partizan u Lazarevcu. Domaćin u duel ulazi sa 15 osvojenih bodova posle devet odigranih utakmica, dok crno-beli imaju dve utakmice manje, ali i tri boda manje.

- Sutrašnja utakmica najteža je po nas, jer su igrači u derbiju pokazali šta i koliko mogu, a u životu i u fudbalu najteže je ponavljati se i dokazivati se. Trener Dejan Švaba Ðurđević dobro vodi ekipu, utakmica će biti izuzetno teška za nas, ali sam siguran da su moji momci spremni i da su se odmorili - izjavio je Petrić danas na konferenciji za medije u Sportskom centru Partizan-Teleoptik.

Strateg crno-belih prokomentarisao je i igru svog tima u 168. večitom derbiju protiv Crvene zvezde (1:1).

- Pokazali su da mogu, ali u životu kao i u sportu najteže je ponavljati se i to je recept kako bi Partizan trebalo da igra. Sutra će biti totalno drugacvija utakmica, postavka Kolubare biće totalno drugačija u odnosu na Zvezdu. Mi moramo da skupljamo bodove - rekao je Petrić.

Partizan nije uspeo da dovede željene mete u prelaznom roku. Vezista Gojko Cimirot ostao je u standardu iz Liježa, dok je krilni napadač Nikola Čumić prešao u Vojvodinu. Prelazni rok u Srbiji još traje, ali je Petrić digao ruke od pojačanja do zime.

- Ja i nemam pojma dokle traje prelazni rok, idemo dan po dan. Ako u Partizan dođe kvalitetan igrač koji nešto može da promeni, dobrodošao je. Ali ne verujem da u ovom trenutku to može da se dogodi, sve dok ne dođe zimski prelazni rok. Posebno treba obratiti pažnju na igrače sa srpskim pasošem, a to je još teže, nego naći kvalitetnog stranca - rekao je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading