Fudbalski svet se trese: Zinedin Zidan NAJAVIO POVRATAK!

Autor:

Sport

25.10.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Francuz zaintrigirao je javnost.

Fudbalski svet se trese: Zinedin Zidan NAJAVIO POVRATAK!

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Zinedin Zidan se vraća fudbalu!

Čuveni Francuz bez angažmana je još od kraja juna 2021. godine kada je digao sidro sa klupe Reala iz Madrida sa kojim je osvojio skoro sve što se može osvojiti.

Zidan je na klupi Reala stigao do dve titule Primere, dva Superkupa Španije, tri Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, dva klupska šampionata sveta, a dva puta je bio trener godine. Jedini trofej koji mu fali je Kup kralja, ali za njim ne žali previše.

Sada je francuski stručnjak u razgovoru za tamošnje medije najavio povratak u fudbalski svet:

Uskoro se vraćam. Sačekajte, samo malo strpljenja. Uskoro, uskoro. Nisam daleko od novog trenerskog posla - poručio je legendarni Zidan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos i Zinedin Zidan

 

Na ovaj način Zinedin Zidan je zaintrigirao fudbalski svet koji sa nestrpljenjem očekuje vest da otkrije koga će to bivši trener Reala preuzeti. Nije tajna da je Zidanu velika želja da sedne na klupu reprezentacije Francuske, pa javnost nagađa da je upravo to njegov sledeći angažman. Francuska, ipak, za sada ima selektora, a videćemo da li će se Didije Dešan zadržati na klupi i posle Svetskog prvenstva u Kataru.

Francuska javnost ne krije da bi želela upravo Zidana na poziciji selektora, a imajući u vidu da je ovaj odbijao ponude PSŽ-a, Njukasla i Mančester junajteda, nada da će sesti na klupu nacionalnog tima tinja među navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading