NEMA KRAJA PROPADANJU JUVENTUSA: Alegri ostaje u Staroj dami!

Autor:

Sport

13.10.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli izjavio da torinski fudbalski klub neće da otpusti trenera Masimilijana Alegrija, prenosi AP.

NEMA KRAJA PROPADANJU JUVENTUSA: Alegri ostaje u Staroj dami!

Foto: Tanjug/AP

Trener Juventusa Masimilijano Alegri

Andrea Anjeli je istakao da je Masimilijano Alegri dobio podršku čelnika kluba posle poraza od Makabija u Haifi u 4. kolu Lige šampiona.

AP podseća da Juventus ima velikih problema sa povredama igrača uoči gradskog derbija u Seriji A sa Torinom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andre Anjeli


- U ovakvoj situaciji, ne radi se samo o jednoj osobi. To je stvar koju bi trebalo da reši cela grupa. Posramljeni smo, izvinjavamo se našim navijačima pošto znamo da sada sigurno osećaju sramotu. Alegri je trener Juventusa i ostaće trener Juventusa - rekao je Anjeli.

Alegri se prošle godine vratio u Juventus, a sa torinskim kluba jedva je uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona. Trener Juventusa ne može da računa na povređene Federika Kjezu, Pola Pogbu i Anhela Di Mariju, dok se srpski napadač Dušan Vlahović muči u napadu.

"Osećam sramotu zbog onoga što se dešava. Ljut sam. Ali isto tako znam da se fudbal igra sa 11 fudbalera, znači gubite i pobeđujete sa 11", rekao je Anjeli za "Skaj Italija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading