SAD SU SE SETILI DUŠANA: U Italiji KUKNJAVA zbog Vlahovića!

Autor:

Sport

23.10.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač je tema u Firenci nakon neuspeha protiv "neroazura".

SAD SU SE SETILI DUŠANA: U Italiji KUKNJAVA zbog Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Vlahović

Fiorentina nikako ne uspeva da nadomesti odlazak golgetera Dušana Vlahovića. Žaljenje zbog odlaska Srbina izrazio je bivši fudbaler Milana Đakomo Bonaventura, koji je posle poraza od Intera (3:4) izjavio da ljubičastima nedostaje "Gol po meču" koji je isporučivao Vlahović.

Odigrali smo dobar meč, ali protiv ovakvih timova, ukoliko napravite previše grešaka, platićete ih i onda je teško vratiti se. U odnosu na prošlu godinu fali nam malo golova, prethodne sezone u prvom delu imali smo Vlahovića koji je postizao gol po utakmici. To pravi razliku, mada vidim znake napretka. Danas smo postigli tri gola, što nije nimalo lako protiv Intera - rekao je Bonaventura.

 

 

O napadačima na "Artemio Frankiju" govorio je i trener ljubičastih Vinćenco Italijano.

Ne postoji gora stvar za jednog napadača nego kada ne uspe da postigne gol, to utiče na njegovo samopouzdanje. Jović je veoma osetljiv čovek, došao je ovde kako bi se dokazao svetu, povredio se i mučio se, ali ako svi rade zajedno, nadam se da ovi golovi mogu da budu podsticaj za sve - istakao je Italijano, a potom je dodao:

- U drugom poluvremenu nam je bio potreban napadač koji bi mogao da se poveže sa Kabralom i da se fizički nosi sa rivalima, a pokušaj sa Jovićem se isplatio. Pokušavamo razne situacije koje nam mogu pomoći da pronađemo pravi balans - zaključio je italijanski strateg.

BOUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading