SRBIJO, RADUJ SE: Najbolji napadač stiže u Katar!

Autor:

Sport

20.10.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti za Srbiju i njenog napadača pred sam početak Mundijala.

SRBIJO, RADUJ SE: Najbolji napadač stiže u Katar!

Foto: printscreen/Twitter/Fudbalski savez Srbije

Slavlje fudbalera Srbije posle gola Vlahovića

Dušan Vlahović, sadašnji napadač Juventusa, proglašen je za najboljeg napadača u Seriji A za prethodnu godinu.

Vlahović je godinu započeo u ekipi Fiorentine, da bi zatim u januaru usledio prelazak u ekipu Juventusa, za koju i dalje igra. U godini je postigao 33 gola, što mu je bilo dovoljno da izjednači rekord Ronalda, za najveći broj golova u jednoj sezoni.

Proglašen je i trener godine u Italiji, a prema očekivanjima to je Stefano Pioli, koji je ekipu Milana doveo do dugo čekane šampionske titule.

Vlahović je ove sezone često na meti kritika, iako je već postigao pet golova u prvoj italijanskoj ligi, što mu je dovoljno za mesto prvog strelca u prvenstvu, koje deli sa Imobileom i Aranutovićem

Srbija u odličnom raspoloženju čeka Mundijal koji počinje za malo više od mesec dana, pošto je Mitrović ponovo ušao u formu nakon povrede, a odlični su i Sergej Milinković Savić, prvi asistent Serije A, kao i Lukić, Radonijć, Tadić, Pavlović, ali i ostali igrači na koje Piksi računa.

Svetsko prvenstvo za Srbiju počinje 24. novembra, utakmicom protiv Brazila. Osim ove dve selekcije, tu su i Švajcarska i Kamerun.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading