OTKRIVEN UZROK SMRTI POZNATOG GLUMCA: Evo od čega je umro legendarni Hagrid! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robi Koltrejn napustio nas je u 72. godini.

OTKRIVEN UZROK SMRTI POZNATOG GLUMCA: Evo od čega je umro legendarni Hagrid! (FOTO)

Foto: Printscreen

Poznati glumac Robi Koltrejn, poznat po ulozi Hagrida u filmovima o Hariju Poteru, preminuo je u 72. godini, a sada je otkriven i uzrok njegove smrti

Kako piše Dedlajn, Koltrejn je preminuo usled višestrukog otkazivanja organa, a u izveštaju piše da imao i sepsu, infekciju donjih disajnih puteva i srčani zastoj.

Takođe, već nekom vreme se borio sa gojaznošću i dijabetesom tipa 2.

Podsetimo, vest o njegovoj smrti potresla je ljude širom sveta, a od njega su se oprostile i brojne kolege i prijatelji, među kojima je i Danijel Redklif.

- Robi je bio jedan od najsmešnijih ljudi koje sam upoznao i stalno nas je kao decu zasmejavao na setu - napisao je Redklif.

Ni Rupert Grin, koji je u filmovima o Hariju Poteru glumio Rona, nije krio tugu zbog smrti starijeg kolege.

- Srce mi se slomilo kad sam čuo da Robija više nema. Nikada neću zaboraviti njegov miris cigara i lepka za bradu - predivna kombinacija - napisao je on i dodao kako niko drugi ne bi mogao da glumi Hagrida, osim Robija.

- Baš kao što je Hagrid bio u knjigama i filmovima, Robi je bio u životu - topao, saosećajan i smešan. Čovek velikog srca koji je i dalje pazio na nas čak i decenijama kasnije. Vidimo se na drugoj strani Bobser - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading