Podignut spomenik Bati Živojinoviću, izbio SKANDAL na licu mesta: Na šta ovo liči slavni glumac?

Autor:

Zabava

21.10.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bata Živojinović dobio je spoemnik, koji uopšte ne liči na njega.

Podignut spomenik Bati Živojinoviću, izbio SKANDAL na licu mesta: Na šta ovo liči slavni glumac?

Foto: ATA Images

Srpskom proslavljenom glumcu Velimiru Bati Živojinoviću u Šopotu je danas podignut spomenik, a skandal koji je izbio na društvenim mrežama je eskalirao žestokim prozivkama. 

Naime, Bata Živojinović dobio je spomenik, kom je bilo otvaranje, a ono što je svima privuklo pažnju jeste izgled same skuplture. Budući da je poznato da je Bata bio visok i krupan čovek, koji je svojom pojavom uvek mamio osmehe i ovacije, napravljen je kao dosta niži spomenik, zbog čega su svi počeli da negoduju. 

Republika

Foto: ATA Images

Bata Živojinović preminuo

 

Na društvenoj mreži Tviter, pojavila se fotografija na kojoj se vidi spomenik Bati Živojinoviću, a čak ni ne podseća na slavnog srpskog glumca. 

Spomenik Bati Živojinoviću u Sopotu. Jedino mi nije jasno ove spomenike ne prave vajari koji imaju preko 3 dana anatomije - glasila je poruka na Tviteru. 

 

 

Inače, Bata Živojinović je bio jugoslovenski i srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac. Bio je najpoznatiji po ulogama u partizanskim filmovima sa tematikom Drugog svetskog rata. No, pored glume, Bara se bavio i politikom. Od početka devedesetih godina 20. veka bio je poslanik Socijalističke partije Srbije u nekoliko mandata, a 2002. godine bio je kandidat SPS-a na neuspelim predsedničkim izborima u Srbiji. Smatra se jugoslovenskim i srpskim glumcem sa najviše uloga.

Bata je 2006. godine preživeo srčani udar, a potom je tri godine kasnije imao gangrenu, koju je sanirao na Kubi. Međutim, njemu se gangrena vraća 2011. godine, tokom snimanje ujedno i poslednjeg filma ,,Led".

Republika

Foto: ATA Images

Bata Živojinović preminuo

 

Bata Živojinović preminuo je 22. maja 2016. godine u 83. godini života, a uzrok je bio skup više bolesti, između ostalog uključujući dijabetes, bubrežnu insuficijenciju, srčanu slabost, kao i gangrenu. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana, na Novom groblju u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Simeona

21.10.2022 17:57

Sad je laknulo Rolandu

Ja

21.10.2022 18:04

Blago receno katastrofa Pa koja budala je prihvatila ovo je tre alo istog momenta pretopiti a tog umetnika poslati kod ocnog lekara

Lolita

21.10.2022 19:28

Ma spomenici su nam totalni hit. U Zemunu na keju Asterix ....

Bruka i sramota

21.10.2022 20:10

Ovo ruglo od spomenika treba pod hitno ukloniti i ne ruziti lik i delo jednog velikana kakav je bio Bata Zivojinovic