Kičić OBMANUO Cveleta i kolege iz Ateljea 212! Zbog glumca OTKAZALI predstavu, on priznao da je sve SLAGAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.10.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan Kičić otkrio je zbog čega je otkazao važnu predstavu i kako je slagao Cveleta.

Kičić OBMANUO Cveleta i kolege iz Ateljea 212! Zbog glumca OTKAZALI predstavu, on priznao da je sve SLAGAO! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Glumac Gordan Kičić bio je gost jednog podkasta gde je govorio o brojnim detaljima iz svog života i karijere, a onda je otkrio da je samo jednom u životu slagao kako bi otkazao predstavu i otišao na koncert grupe ''Metalika''.

- Pošto je sad prošlo toliko vremena, ja moram da kažem... Svetozar Cvetković je bio upravnik Ateljea 212 u kom sam ja igrao, ja sam član Ateljea, tada sam bio honorarac i igrao sam tada jednu meni važnu predstavu ’’Put do nirvane’’. I pošto uvek imam problem sa datumima i organizacijom, oni su stavili na dan koncerta Metalikinog tu predstavu. I shvatio sam da je neću moći da odem, ili jedno ili drugo..

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galeb (@agelast_)

 

- Ja sam otišao kod Cveleta u kancelariju i rekao sam: ’’Cvele, tog 20 i nekog, drugog, trećeg juna, ne mogu da igram’’, ’’Kako ne možeš da igraš?’’, ’’Ne mogu, jaka važna privatna stvar, život ili smrt, moram da otkažem predstavu’’, ’’Jesi li lud je’ote?’’ ''Reći ću ti posle toga zašto''... I oni otkažu predstavu, to je jedini put da sam to uradio i bili smo u dva popodne kum i ja na štangli, isplatilo se, poludeo sam, bilo je genijalno - rekao je kroz smeh Kičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading