Sin Milice Dabović majci BRIŠE SUZE, ona progovorila o BIVŠEM koji je MALTRETIRAO: "Otac mog deteta je LOPOV"

Autor:

Zabava

21.10.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović zabrinula je sve fotografijom koju je objavila na Instagramu!

Sin Milice Dabović majci BRIŠE SUZE, ona progovorila o BIVŠEM koji je MALTRETIRAO: "Otac mog deteta je LOPOV"

Foto: Republika.rs

Proslavljena košarkašica Milica Dabović godinama je imala probleme sa bivšim partnerom, kom je rodila naslednika Stefana. Poznato je da je, kako je i sama pričala, pretrpela je porodično nasilje od bivšeg partnera, sa kojim više nema kontakt. 

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović slike

Sad je na Instagram profilu podelila fotografiju koja je sve iznenadila, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. Naime, Dabovićka je objavila fotografiju sina Stefana, kog je nazvala ,,ranjena zver", a onda se osvrnula na oca njenog naslednika i nazvala ga mnogim negativnim epitetima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Dabović sin Stefan
- Moja ranjena zver! To što je mom detetu otac, lažov, hoštapler, manipulator i lopov, može samo da mu bude pokazatelj u životu kakav ne treba da bude i kako treba da se ophodi prema devojčicama i ženama. Kao što radi već sada, pazi ih, daje ruku, čuva, deli sa njima, a mene ljubi, grli, briše suze kada ih vidi i govori da ne treba da budem tužna, da me on voli! On je moj život, moj celi svet - napisala je Milica na Instagramu.
Republika

Foto: Instagram.com prinscreen

Milica Dabović Instagram

Podsetimo, Milica je tokom leta uplovila u novu ljubavnu priču, sa zgodnim frajerom, kog je tada i prvi put pokazala u javnosti. Paparaco ekipa portala Republika.rs uhvatila je Milicu i njenog istetoviranog i nabildovanog partnera na Crnogorskom primorju u akciji na plaži. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading