MAJKA IM VEZIVALA LISICE, TERALA IH DA PIJU IZBELJIVAČ I JEDU IZMET: Blizanci pobegli iz KUĆE PAKLA (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Autor:

Svet

23.10.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat i sestra iz SAD preživeli su pravi pakao dok nisu pobegli od svoje majke i njenog momka.

MAJKA IM VEZIVALA LISICE, TERALA IH DA PIJU IZBELJIVAČ I JEDU IZMET: Blizanci pobegli iz KUĆE PAKLA (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Foto: Prinstcreen YouTube

Blizanci iz Teksasa su u utorak 18. oktobra pobegli iz kuće užasa gde ih je majka navodno držala u zatočeništvu, vezivala im lisice i terala ih da piju izbeljivač. Neuhranjeni 16-godišnji mladić i devojčica uspeli su da pobegnu iz svog doma u Hjustonu u Teksasu kada se dečak dosetio da ključ od kuće sakrije u usta.

Sačekali su da njihova mama Zaikija Dankan (40) i njen dečko Jova Terel (26) odu u krevet, a onda su pokušali da pobegnu. Blizancima je pomogla komšinica, koja je za Dobro jutro Ameriko rekla: "Njihove ruke su bile tako natečene, ruke su im bile veće od ostatka tela. Kosti su im se videle."

Blizanci su optužili majku da ih izgladnjuje i stavlja lisice njima i njihovoj ostaloj braći i sestrama kojih ima petoro, kao i da im ne dozvoljava da nose odeću, tera ih da piju izbeljivač i tera ih da jedu sopstveni izmet, prenosi Mondo.

Blizanci su takođe rekli da su ih bičevali električnim kablovima i tukli decu šinama za zavese i metalnim šipkama, a tvrde da ih je mama terala da uzimaju i lekove za spavanje u nenormalnim količinama. Deca su držana u vešernici i navodno hranjena samo jednom do tri puta nedeljno, a davali su im samo sendviče koji su sadržali senf i kobasice da bi preživeli.

Očuh je navodno redovno tukao 16-godišnjeg dečaka. Džef Mekšen, portparol kancelarije okružnog policajca, takođe je izjavio da deci nije bilo dozvoljeno da napuštaju vešeraj i da su "većinu vremena bila gola". Dankanova i Terel su od tada privedeni nakon što su odbegli blizanci rekli komšijama šta se dešava i molili za pomoć. Par je optužen za teški napad na člana porodice i čekaju suđenje, rekao je Mekšen za MailOnline. Odeljenje za porodičnu zaštitu u Teksasu takođe istražuje slučaj.

 

Poznato je da je Dankanova majka sedmoro dece. Sva deca ostaju u bolnici i treba da uđu u sistem hraniteljstva kada se oporave od posledica zlostavljanja. Veruje se da se porodica preselila u Teksas tek ovog leta, a nije poznato zašto su se preselili. Ovo takođe nije prvi put da je Dankanova optužena za okrutnost prema deci.

Majka sedmoro dece je optužena za zlostavljanje dece pre 10 godina u Luizijani, kada je njeno tada petogodišnje dete hitno prevezeno iz njihove škole u ​​obližnju bolnicu da bi se lečilo od opekotina po stopalima i genitalijama, kao i drugih delova njegovog tela. Dečaku su konstatovane i modrice po trupu, leđima, kuku i zadnjici. Policija je otišla u dom porodice i pronašla 20-mesečno dete umotano u odeću sa vezanim rukama.

Dankanova je navodno priznala da je disciplinovala jedno dete tako što ga je terala da drži položaj za sklekove do sat vremena zbog čega su mu otekle ruke. Isto dete je bilo prinuđeno da spava na podu ormana, a vrata u kući su bila blokirana daskama kako bi sprečilo da dete "pobegne". Deca su na kraju vraćena na njeno staranje uprkos optužbama za okrutnost prema maloletnicima. Uznemirujuće je i to, što je majka monstrum redovno objavljivala slike i snimke nje i njene dece na društvenim mrežama.

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading