BIĆE ZVANIČNO ZA DVE NEDELJE: Poznato ko će biti NOVI predsednik FSS!

Autor:

Sport

17.10.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada dileme više nema.

BIĆE ZVANIČNO ZA DVE NEDELJE: Poznato ko će biti NOVI predsednik FSS!

Foto: printscreen/youtebe.com

Nenad Bjeković će biti novi predsednik FSS-a!

On je jedini nominovani kandidat, a pošto je danas istekao rok za prijave, on će i postati prvi čovek Saveza, posle izbora koji su zakazani za 31. oktobar, prenosi "Sportski žurnal".

Republika

Foto: Starsport

Nenad Bjeković će biti novi predsednik FSS

Nenad Bjeković je dobio podršku Fudbalskog saveza Beograda, FS regiona Istočna Srbija, FS Kosova i Metohije, kao i od Trenerske i Sudijske organizacije.

Špekulisalo se u prethodnom periodu da će među kandidatima biti Nebojša Leković, nekadašnji generalni sekretar Saveza, ali i Rasim Ljajić, dugogodišnji politički funkcioner, međutim, niko osim Bjekovića nije dobio podršku nekog regiona, niti petorice delegata.

Novi statut FSS-a, koji se usaglasio sa statutima FIFA i UEFA, brani da se na sednici predloži neki novi kandidat, koji bi se suprotstavio Bjekoviću, pa će se tako na Skupštini dizati ruke za i protiv jedinog kandidata za čelo Saveza.

Dugogodišnj igrač, trener i direktor Partizana ima funkciju zamenika predsednika ,nakon što je ostavku na mesto lidera FSS-a podneo Slaviša Kokeza.

Izbori u Kući fudbala će biti održani 31. oktobra, a Srbija će tada i zvanično dobiti prvog čoveka Saveza, dvadeset dana pred početak Mundijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading