HRVATI KOPIRALI SRBE: Grade stadion kakav kod nas već postoji! (FOTO)

Autor:

Sport

15.10.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasne "samo" godinu dana za Srbijom.

HRVATI KOPIRALI SRBE: Grade stadion kakav kod nas već postoji! (FOTO)

Foto: Youtube/PrintScreen/NK Osijek

FK Osijek stadion

Fudbalski klub Osijek je objavio video prezentaciju svog novog stadiona, koji je u procesu gradnje. Stadion bi trebao biti otvoren 2023. godine, pa nije isključeno da će Osijek već ove sezone igrati svoje mečeve na novom stadionu.

Ono što upada u oči je da novi stadion u Hrvatskoj dosta podseća na onaj koji je u Srbiji otvoren pre više od godinu dana- stadion TSC-a u Bačkoj Topoli.

Republika

Foto: Youtube/PrintScreen/FK TSC Bačka Topola

Stadion u Bačkoj Topoli

"TSC arena" je otvorena u septembru prošle godine, a predstavlja jedan od najmodernijih stadiona u Srbiji. Stadion Osijeka sa spoljne strane podseća u mnogome na onaj iz Vojvodine, jedino što će imati više sedećih mesta. "Pampas arena", kako će se zvati novi stadion u Osijeku, imaće 13 000 sedećih mesta, što je oko tri puta više nego u Bačkoj Topoli.

Osijek se posle 11. kola u prvenstvu Hrvatske nalazi na 3. mestu na tabeli, sa 21 osvojenim bodom. Prvoplasirani je Dinamo, koji ima čak 31 bod, a ispred je i Rijeka sa 23.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading