ZVEZDA NEĆE BJEKOVIĆA: Prvak Srbije povukao RADIKALAN POTEZ pred izbore za predsednika FSS!

Autor:

Sport

14.10.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli izneli svoj stav uoči izbora za čelnika "kuće fudbala".

ZVEZDA NEĆE BJEKOVIĆA: Prvak Srbije povukao RADIKALAN POTEZ pred izbore za predsednika FSS!

Foto: Tanjug/AP, Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda neće učestvovati na izbornoj Skupštini na kojoj će se izabrati novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

U Zvezdi smatraju da su izbori farsa, sve pod plaštom mira koji je potreban reprezentaciji i
 zloupotrebljava se predstojeći Mundijal da bi se zauzele fotelje za naredne četiri godine.

Na funkciji predsednika već je viđen aktuelni potpredsednik Nenad Bjeković, nekadašnji funkcioner Partizana, što je za Zvezdu neprihvatljivo i neće dozvoliti da se ponovi Slaviša Kokeza i 2017. godina, sve zajedno sa Markom Zdravkovićem i Voždovcem koga su sada postavili na mesto predsednika FS Beograda koji delegira 10 članova Skupštine FSS.

- U Zvezdi već vide šta je cilj čelnika FS S, preko Sudijske organizacije, po svaku cenu sprečiti Crvenu zvezdu da osvoji šampionsku titulu jer ove godine prvak ide direktno u Ligu šampiona - poruka je iz Zvezde i dodaje se:

- Najbolje je da ugase Zvezdu, Zeka i Bjeka opet će da vode fudbalsku Srbiju, Danilovic vodi KSS, Bjekovic FSS, Tomislav Karadžić bio je pre njega.... Što je puno puno je - stav je Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
marko

14.10.2022 21:01

Kao sto rece Nemanja Vidic "bjekovic je bio na celu saveza u vreme moga oca, u moje vreme i sad bi da bude u vreme moje dece". Nebitno ko je izdao saopstenje ali ako u Srbiji, koja je zemlja sporta, treba vracati zecevica i bjekovica onda smo u velikom problemu. Vidic, Mijatovic, Jugovic, Jokanovic......

john doe

14.10.2022 21:08

Opozicija gura ovu dvojicu Bjekovica i Zecevica da bi izazvali nezadovoljstvo kod navijaca Zvezde i koristili to u politicke svrhe