REAL JE KRALJ ŠPANIJE: Madriđani NOKAUTIRALI Katalonce i produžili Ćavijevu agoniju! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon remija sa Interom, Ćavi i njegova ekipa su dobili novi šamar.

REAL JE KRALJ ŠPANIJE: Madriđani NOKAUTIRALI Katalonce i produžili Ćavijevu agoniju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Benzema i Valverde

Real Madrid je savladao ekipu Barselone sa 3:1, golovima Benzeme, Valverdea i Rodriga, pa su se ovim trijumfom osamili na čelu španske Primere. Jedini pogodak za goste je delo Ferana Toresa.

Madriđani su do vođstva stigli već u 12. minutu susreta. Vinisijus je šutirao na gol, Ter Stegen je odbranio, ali se lopta odbila do Benzeme koji šutem sa ivice kaznenog prostora donosi prednost Realu.

Barselona je imala nekoli šansi da se vrati u meč, pre svega preko Levandovskog, ali onda hladan tuš za Katalonce u 35. minutu meča. Mendi je uposlio Federika Valverdea, koji sjajnim udarcem matira Ter Stegena i duplira prednost svoje ekipe. Tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Iako se u drugom delu igre očekivao juriš Barselone, od toga nije bilo ništa. Real je diktirao tempo igre, pa je delovalo da će rutinski privesti utakmicu u kraju. Ipak, Barselona preko Toresa u 83. minutu stiže do smanjenja prednosti, ali više od toga nisu mogli. Real je u finišu meča stigao do penala, koji je Rodrigo pretvorio u pogodak za veliko slavlje domaćina.

Ovom pobedom, Real je stigao do osme pobede u devet kola, čime su sada sami na vrhu tabele sa 25 osvojenih bodova. Prati ih Barselona sa tri manje. Ovaj poraz za katalonski tim je došao u jako lošem momentu, pošto su remijem sa Interom u Ligi šampiona vrlo blizu ispadanja iz elitnog klupskog takmičenja.

Real Madrid će u narednom kolu gostovati ekipi Elčea, dok će Barsa na svom stadionu ugostiti Viljareal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading