OSASUNA JE TRAGIČNA ZA BENZEMU: Šok u Madridu, Pamplonci odoleli sa igračem manje! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2022

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Reala nisu uspeli da na "Santjago Bernabeu" savladaju Osasunu, pošto su odigrali samo 1:1 sa ekipom iz Pamplone.

OSASUNA JE TRAGIČNA ZA BENZEMU: Šok u Madridu, Pamplonci odoleli sa igračem manje! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

Real je do vođstva stigao krajem prvog poluvremena, kada je Vinisijus Žunior pogodio na asistenciju Alabe. Tim rezultatom se otišlo na odmor i činilo se da će Real rutinski privesti meč kraju.

Ipak, već u 50. minutu Kike Garsija donosi gostima izjednačenje. Real je napadao, ali nije uspevao da dođe do ozbiljnije šanse, sve do 78. minuta. David Garsija je napravio penal, dobio crveni karton pa su Madriđani dobili veliku šansu da sa kreča stignu do sva tri boda.

Međutim, Karim Benzema je pogodio prečku i nije uspeo da na povratku na teren stigne do gola. Pokušavao je Real do kraja da stigne do sva tri boda, ali nisu uspeli, pa Osasuna nosi veliki bod iz Madrida. Zanimljivo, Benzema je prošle godine u meču sa ekipom Osaasune promašio dva penala, pa je ponovo bio tragičar protiv iste ekipe.

Ovo je i prva zvanična utakmica u sezoni koju Real nije pobedio, pošto su prethodno imali svih šest pobeda u Primeri, kao i u dva meča Lige šampiona i Superkupu Evrope.

U narednom kolu, šampion Španije će gostovati Hetafeu, ali ih prvo čeka meč protiv Šahtjora u Ligi šampiona. Sa druge strane, Osasunu čeka duel sa Valensijom na svom stadionu.

Standings provided by SofaScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading