GREŠNIK POSTAO HEROJ! Imao odnos sa maloletnicom, nazivali ga PEDOFILOM, terali iz grada, pretili BOMBAMA, a sada ga SLAVE!

Autor: Žarko Sokić

Sport

12.10.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapamtili ga Vlahović i Kostić, ali i Zvezda!

GREŠNIK POSTAO HEROJ! Imao odnos sa maloletnicom, nazivali ga PEDOFILOM, terali iz grada, pretili BOMBAMA, a sada ga SLAVE!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Makabija iz Haife napravili su ogromno iznenađenje u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona kada su savladali Juventus rezultatom 2:0.

Heroj ovog meča bio je Omer Azili. Kontroverzni Izraelac rođen je pre 29 godina u Holonu, a Dušana Vlahovića, Filipa Kostića i ekipu bacio je na kolena sa dva gola.

Ipak, daleko od toga da su njegova karijera, ali i sam život, bajkoviti i idealni. Ne tako davno, Azili bio je najomraženija osoba u Izraelu. On je pre dve godine, zajedno sa još jednim saigračem iz nacionalnog tima, optužen za pedofiliju. Njih dvojica su imali seksualne odnose sa maloletnim devojkama, a istovremeno su tokom žurki korišćene i velike količine alkohola.

 

 

Azili se branio da nije znao da su devojke maloletne, te da su mu rekle da imaju 18 godina, a ne da su tri godine mlađe. Njemu je pretilo do pet godina zatvora, ali su optužbe odbačene jer se ustanovilo da su devojke stvarno lagale za godine. I pored toga, Azili je postao omražena osoba u Izraelu.

On je prvo bio suspendovan u timu Makabija iz Tel Aviva, a zatim je i raskinuo ugovor kako bi se preselio na Kipar, u redove APOEL-a.

Letos se vratio u domovinu i dočekan je "na nož". Navijači Makabija iz Haife su od početka pregovora vršili ogroman pritisak na upravu, igrača i njegovu porodicu kako bi posao propao. Dimne bombe koje nisu aktivirane ispred porodične kuće Azilija pronašla je majka fudbalera, dok su na ogradi bili ispisani grafiti ''Budi što dalje od Haife'' i ''Azili je pedofil''. 

Omer Azili je ipak došao u tim, te je pomogao Makabiju da stigne do Lige šampiona, a učestvovao je i u utakmicama protiv Crvene zvezde u plej-ofu za elitno evropsko takmičenje. U četvrtoj rundi grupne faze bio je najzaslužniji za pobedu Makabija protiv Juventusa kada je postigao oba gola na meču.

Grešnik je postao heroj i navijači su, bar na trenutak, zaboravili njegovu ružnu prošlost.

Na 18 utakmica za Makabi iz Haife ove sezone Omer Azili postigao je devet golova i imao dve asistencije.

Ovako izgleda Omer Azili:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading