Ja sam formirao 80 odsto reprezentacije Srbije: Izjava Mladena Krstajića koja će podoći buru u sportskoj javnosti!

Autor:

Sport

11.10.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodio je srspki nacionalni tim na svetskoj fudbalskoj smotri u Rusiji 2018. godine, a u predstojećim kvalifikacijama za evropsko prvenstvo koje se za dve godine održava u Nemačkoj, predvodiće nacionalnu selekciju Bugarske.

Ja sam formirao 80 odsto reprezentacije Srbije: Izjava Mladena Krstajića koja će podoći buru u sportskoj javnosti!

Foto: Starsport

Mladen Krstajić

Putevi srpske fudbalske reprezentacije i Mladena Krastajića ponovo su se ukrstili. Ovoga puta upravo će on stajati na putu selektoru Draganu Stojkoviću u toliko željenom ostvarenju cilja, zvanom plasman na Evropsko prvenstvo.

Dve selekcije će prvi meč odigrati u junu naredne godine u Sofiji, a revanš u Beogradu planiran je za novembar, a to će ujedno biti i poslednji meč ove kvalifikacione grupe.

Nekadašnji selektor srpskog nacionalnog tima prokomentarisao je žreb koji je održan u nedelju 9. oktobra:

- Grupa je veoma atraktivna. Mađarska je lider po šeširu, igra dobar fudbal, ali Srbija je favorit broj jedan. Crna Gora je uvek neugodna, Litvanija može da pomrsi račune. Mi u Bugarskoj formiramo mlad i ambiciozan tim, verujem da će momci dati maksimum. Nije realno govoriti o tome više sada, utakmice su tek u martu - istakao je Mladen Krstajić, a zatim i izneo nešto što će zasigurno izazvati mnogo polemika u srpskoj sportskoj javnosti:

Foto: Vladimir Lukic

Mladen Krstajić dok je bio selektor srpskog nacionalnog tima

 

- Gradimo tim koji će igrati narednih deset godina. Srbija je favorit broj jedan. Svi ostali će se boriti i niko neće želeti da izgubi od Srbije u grupi, jer ona igra dobar fudbal. Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sastava sadašnje Srbije, kada smo počeli podmlađivanje - istakao je Krstajić, a prenosi "Informer".

Da podsetimo, kvalifikacije za EURO 2024 startuju u martu naredne godine, a fudbalska reprezentacija Srbije prvi meč odigraće na domaćem terenu protiv selekcije Litvanije 24. marta, a tri dana kasnije izabranike selektora Dragana Stojkovića očekuje gostovanje u Podgorici selekciji Crne Gore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Baron Minhauzen

11.10.2022 15:52

Nasledio Muslina, koji se prethodno kvalifikovao na SP u Rusiji, nije uradio nista. Vrteo se jos malo, smenjen, sad on formiro tim... O, lebe mekani!!