LUDILO U UŽICU! Golman slomio ruku, pa HTEO DA BIJE navijače! Dobio crveni karton i ZAVRŠIO KARIJERU! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.10.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarne scene na meču Prve lige Srbije.

LUDILO U UŽICU! Golman slomio ruku, pa HTEO DA BIJE navijače! Dobio crveni karton i ZAVRŠIO KARIJERU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Utakmicu Prve lige Srbije između Slobode iz Užica i Radničkog sa Novog Beograda obeležio je golman gostiju Borivoje Ristić.

On je, u samom finišu, doživeo neugodnu povredu, te je slomio ruku, ali to je bio tek početak haosa. Meč je završen bez golova, a Ristić je, po izlasku sa terena, ušao u verbalni sukob sa navijačima domaćih sa kojima je želeo i fizički da se obračuna.

To je izgledalo ovako:

 

 

Ristić je zbog ovoga dobio crveni karton, a za "Sportski Žurnal" govorio je o incidentu i u prvi plan istakao je tendenciozno suđenje:

Glavni sudija puštao je grubu igru, nije svirao nekoliko faulova i sve je na kraju rezultitalo mojom povredom. Igrači Slobode, uz pomoć sudije, uspeli su da mi završe karijeru. Imam 39 godina, predstoji mi operacija i to je to - istakao je Ristić pa dodao:

- Bio je korner, lopta je išla na drugu stativu, na metar i po od gola. Intervenisao sam kao rukometni golman. Posle sekundu, osetio sam na sebi prvo đon, pa telo igrača koji je pao preko moje leve ruke. Momka ne krivim, ali ružno je da sudija koji pretenduje za listu Superlige ne može da kontroliše utakmicu osrednjeg inteziteta i da vidno pušta faulove. Dok sam bio u blagoj nesvestici od bolova, sudija mi je pet puta ponovio: 'Ustani, produžiću utakmicu deset minuta'. Odgovorio sam: 'Ustaću'. Okrenuo sam se ka delegatu i pitao ga: 'Da li je moguće da ovo nije za isključenje, slomio mi je ruku?' Izašao sam sa terena misleći da sam već dobio crveni. U tom trenutku, kod tunela, neko me je gađao plastičnom flašicom. Nervozan, nisam mogao da se uzdržim. Sa polomljenom rukom sam mu rekao: 'Siđi dole'. Onda je uletelo obezbeđenje, ekonom, nastalo je opšte guranje... Nisam ni video kad sam zapravo dobio crveni.

Borivoje Ristić osvojio je Kup Srbije u sezoni 2014/15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading