Azar pravi gluposti! Uhvaćen u noćnom provodu!

Autor:

Sport

07.10.2022

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Reala i kapiten belgijske reprezentacije Eden Azar bio je u noćnom provodu uoči meča Lige nacija protiv Holandije, potvrdio je selektor Belgije Robert Martinez, prenose lokalni mediji.

Azar pravi gluposti! Uhvaćen u noćnom provodu!

Foto: Tanjug

Eden Azar

Belgijski mediji navode da je fudbaler Reala napravio ozbiljan skandal uoči Mundijala u Kataru. Utakmica između Holandije i Belgije (1:0) odigrana je 25. septembra u Amsterdamu. Azar je bio u startnoj postavi Belgije na ovom meču.

- Verujemo svojim igračima i ne branimo im da se druže sa svojom porodicom i prijateljima. Postoji jasna prica o tome šta se dogodilo i ne želim da dalje javno pričam o tome.



Rešićemo sve unutar svlačionice. Ne bih voleo da se tako nešto ponovi u buduhnosti", rekao je Martinez za belgijski RTBF.

Belgija će na SP, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, biti u grupi sa Hrvatskom, Kanadom i Marokom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading