BEZ IZNENAĐENJA U GRUPI SRBIJE: Naše odbojkašice blizu četvrtfinala protiv ekipe koju su već jednom ODUVALE na ovom prvenstvu!

Autor:

Sport

07.10.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završen je još jedan dan Svetskog odbojkaškog prvenstva, a uz Srbiju, pobede u grupi G su ostvarile i SAD, Dominikanska Republika i Poljska.

BEZ IZNENAĐENJA U GRUPI SRBIJE: Naše odbojkašice blizu četvrtfinala protiv ekipe koju su već jednom ODUVALE na ovom prvenstvu!

Foto: Tanjug/AP

Tijana Bošković

Današnjom pobedom, ali i trijumfom SAD-a protiv Turske, naše odbojkašice su obezbedile prvo mesto u grupi. A zbog specifičnog sistema takmičenja, Srbija se nalazi veoma blizu četvrtfinala protiv ekipe koju je pobedila sa 3:0 na ovom prvenstvu, a u pitanju je Poljska.

Poljakinje su veoma bitnom meču, pred svojom publikom, pobedila Kanadu i tako došle na korak od četvrtog mesta. Za plasman u osam najboljih će im trebati pobeda protiv ekipe Nemačke, koja se porazom danas oprostila od četvrtfinala.

Ukoliko Poljska dođe do očekivane pobede igraće sa našom selekcijom u meču koji vodi u polufinale.  Ove dve selekcije su igrale pre samo tri dana u Lođu, a naše devojke su došle do rutinske pobede od 3:0.

Poslednji mečevi grupne faze su na programu sutra, a uveče će biti i poznato ko će Srbiji biti rival u četvrtfinalnom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading