BRAVO, KRALJICE: Odbojkašice UBEDLJIVOM pobedom započele odbranu svetskog trona!

Autor:

Sport

25.09.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije savladale su reprezentaciju Kanade sa 3:0(25:23, 25:16, 25:20) u meču prvog kola Svetskog prvenstva.

BRAVO, KRALJICE: Odbojkašice UBEDLJIVOM pobedom započele odbranu svetskog trona!

Foto: Starsport

Tijana Bošković

Najviše problema su naše devojke imale u prvom setu. Vodila je Srbija sa 20:15, međutim, usledio je pad u igri koji koriste Kanađanke, pa dolaze do 22:22. Ipak, naše reprezentativke pokazuju veću smirenost u završnici seta, koji na kraju dobijaju sa 25:23.

To je očigledno bio i presudan trenutak meča. Drugi set je prošao u dominaciji Srbije, koja ubedljivo, sa 25:16, rešava i drugi set u svoju korist.

Slična situacija je viđena i u trećem delu igre. Vodila je Srbija ubedljivo, Kanada je smanjila na 13:12, ali je to sve što su Kanađanke uspele da urade na ovom meču, pošto Srpkinje sa 25:20 dobijaju i treći period igre.

Najefikasnija u našoj selekciji je bila Tijana Bošković, koja je upisala 23 poena. Dvocifrena je bila i Brankica Mihajlović, sa deset poena.

Srbija će već sutra odigrati novi meč na prvenstvu, a od 16:00 rival je reprezentacija Bugarske. Kanada će priliku za prve bodove tražiti sutra od 21:00, kada će igrati protiv ekipe SAD-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading