EVROPA NE PRAŠTA GREŠKE: Milojević otkrio razloge Zvezdinog poraza!

Autor:

Sport

15.09.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Milojević, strateg Crvene zvezde, izneo je prve utiske nakon poraza crveno-belih u Trabzonu.

EVROPA NE PRAŠTA GREŠKE: Milojević otkrio razloge Zvezdinog poraza!

Foto: Republika.rs

Milojević posle poraza od Trabzona

Zvezda je u meču 2. kola rutinski poražena u Turskoj, rezultatom 2:1. Strelci za domaće su bili Hamšik u 16. i Trezege u 68. minutu, dok je jedini pogodak za naš tim postigao Nikolić u 89. minutu. Trener Milojević je očigledno bio nezadovoljan igrom svojih izabranika.

- Pa mislim da nismo ušli u utakmicu kao što je trebalo, mislim da smo bili daleko u svim situacijama, i ofanzivno i defanzivno, ta dva gola su plod naših grešaka koje ne smemo da pravimo, a na kraju sa deset igrača nismo imali snage za podvig. Utakmica se igra 90 minuta, to pričam već dve nedelje koliko sam ovde i radimo na tome, ali jednostavno, ako je fokus na mestu pobeđujemo, ako nije, pobeđujemo sami sebe, izjavio je Milojević neposredno po završetku susreta za "Arena Sport".

Ipak, Milojević i dalje ne gubi nadu u plasman dalje.

- Naravno, sve dok teoretski postoji šansa mi smo tu i borićemo se, međutim, treba da shvatimo da Evropa ne prašta greške, da treba da postoji jedan tim koji u svakom trenutku zna šta radi, da nema mesta improvizaciji i da svaka improvizacija i loš potez mogu samo da vode u propast.

Na konferenciji za mediji, posle utakmice, Milojević je analizirao razloge poraza svoje ekipe.

Mogli smo bolje, da bih dao neke razloge zbog čega i kako, morao bih da pogledam utakmicu. Gubljenje lopte, intenzitet u duelima, čuvanje igrača. Upravo iz tih situacija smo kažnjeni, tu su nas izigrali.

Milojević je takođe dao svoje viđenje situacije iz 3. minuta, kada je Kangva dobio svoj prvi žuti karton.

-  Nije bio samo on sa žutim kartonom. Igrač mora da bude oprezniji, izvinio se ekipi. Nisam hteo da sklanjam na poluvremenu njega jer smo jurili rezultat. Crveni karton je trenutak nepažnje, to je Evropa.

Strateg crveno-belih je dao svoje viđenje Trabzona, šampiona Turske.

-  Kao i pre utakmice, iskusni dobri igrači u svakom delu tima. Ne volim da gledam budžet i igrače, ali i tu možete da vidite smernice. Fali nam malo žustrine i brzine, jer je navika da igramo sporije u prvenstvu.

Milojević ne gubi nadu i veruje da je prolaz u narednu fazu i dalje moguć.

-  Ako hoćemo da idemo dalje, moramo da pobedimo sve.

Za kraj, govorio je i o situaciji sa Kulibalijem.

Teško je prognozirati oko Kulibalija. Fizički, on može biti spreman kroz dve ili tri nedelje maksimalno. Što se tiče forme za igru, ne može biti dok ne igra. Mi nemamo prostora da razigravamo igrače. Dobro je odigrao protiv Pazara i danas je imao manjak sreće jer smo po njegovom ulasku dobili crveni karton i nije imao pravu podršku. On mora biti vezan sa barem dva igrača.

Posle poraza na ovom gostovanju, fudbaleri Zvezde se nalaze na dnu grupe H, bez ijednog osvojenog boda. Sa druge strane, turski šampion sa tri osvojena boda se nalazi na deobi drugog mesta, zajedno sa Monakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading