KANGA SE IZVINIO ZA SKANDALOZNO PONAŠANJE: Moja reakcija je bila izazvana zbog prevelike ljubavi prema Zvezdi

Autor:

Sport

26.08.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Gejlor Kanga izvinio se zbog svog ponašanja na revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife.

KANGA SE IZVINIO ZA SKANDALOZNO PONAŠANJE: Moja reakcija je bila izazvana zbog prevelike ljubavi prema Zvezdi

Foto: Starsport

Gelor Kanga ljut zbog izmene

Crvena zvezda je u revanšu, u Beogradu, odigrala 2:2 sa Makabijem iz Haife, koji je tako izborio plasman u Ligu šampiona, pošto je na svom terenu pobedio 3:2.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izveo je Gabonca iz igre početkom drugog poluvremena, koji je burno reagovao i nije želeo da pruži ruku šefu stručnog štaba "crveno-belih".

- Želim da se izvinim za moje ponašanje koje nije bilo pristojno. Nisam želeo da bilo koga uvredim, moja reakcija je bila izazvana zbog prevelike ljubavi prema Zvezdi. I bilo mi je teško da gledam svoj tim, a da ne mogu da im pomognem - napisao je Gelor Kanga na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram printscreen/guelor1990

Stori Gelora Kange

Podsetimo, Kanga je bio nervozan tokom celog meča, a imao je i žuti karton, što je nateralo Stankovića da ga zameni. Takođe, Gabonac deli krivicu sa Milanom Borjanom za prvi primljeni gol od Makabija na "Marakani".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading