Zanosna srpska političarka ZAPALILA INTERNET: Njenu fotografiju ne prestaju da komentarišu! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.08.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Grozdanović oduševila savršenom linijom!

Zanosna srpska političarka ZAPALILA INTERNET: Njenu fotografiju ne prestaju da komentarišu! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Funkcionerka glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović, nastavlja da privlači ogroman odziv javnosti i medija, pošto retko ko ostaje imun na njenu prirodnu lepotu i besprekoran modni stil.

Od uzdanice Ivice Dačića navikli smo da uživamo i u izazovnijim izdanjima, ali ona je rešila malo da nas iznenadi svedenijom kombinacijom. 

Na Instagramu je, naime, objavila fotku na kojoj je u zanosno pozirala u džinsu, a fotografija je izazvala veliki broj komentara.

Foto: Printscreen Instagram

Ana Grozdanović

Podsetimo, Anu Grozdanović na društvenoj mreži "Instagram" prati 110.000 ljudi, što je stavlja na listu jedne od najpraćenijih mladi političarki, a ona upravo tu svoju popularnost koristi da što na bolji način prezentuje sebe i svoju stranku, tako da je redovna u iskazivanju jasnih političkih stavova i ciljeva.

Inače, Ana Grozdanović je srpska diplomirana pravnica, a sledbenik je politike koju joj je u amanet SPS-u ostavio njen osnivač Slobodan Milošević, ali i njegove supruge Mirjane Marković.

Foto: Republika

Ana Grozdanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading