PADALI SU LIVERPUL I MILAN... Pavkov napustio Zvezdu (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač u transferu vrednom milion evra pojačao je Al Fejhu iz Saudijske Arabije, a u timu čiji je trener Vuk Rašović, a golman Vladimir Stojković, potpisaće trogodišnji ugovor vredan 750.000 evra posezoni.

PADALI SU LIVERPUL I MILAN... Pavkov napustio Zvezdu (VIDEO)

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Milan Pavkov (28) postigao je autogol u utorak na Marakani za remi Crvene zvezde i Makabija iz Haife (2:2) i Izraelci su sa ukupnih 5:4 otišli u Ligu šampiona.

Pamtiće se golovi iskusnog napadača protiv Liverpula i Milana, a sada je došlo vreme za oproštaj pošto momak iz Begeča više nije fudbaler crveno-belih.

Milan je novi član Al Fejhe iz Saudijske Arabije, a trener će mu biti Vuk Rašović, dok će na terenu podrška biti Vladimir Stojković, bivši golman večitih rivala i reprezentacije Srbije, a njih dvojica prošle sezone osvojili su Kup kralja.

Republika

Foto: Promo

Vuk Rašović sa peharom Kupa kralja Saudijske Arabije

Klub sa Marakane dobiće milion evra, a Pavkov će potpisati ugovor na tri godine vredan 750.000 evra.

Napadač je u redove nekadašnjeg evropskog i svetskog napadača došao u zimu 2017. godine za 300.000 evra iz niškog Radničkog i na 152 utakmice dao je 59 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Gru

25.08.2022 14:24

Pao liverpul pala i zvezda srecan put drvetu

aleksandar

25.08.2022 14:40

Liverpul je pokazao mladjim generacijama da nije mit ono sto su nam pricali stariji Zvezdasi. Srecno u nastavku karijere nasem bratu.