Zvezda htela bivšeg napadača Mančester sitija: Dogovor propao zbog PLATE! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

25.08.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Građani" su špica Austriji iz Beča platili 3.800.000 evra.

Zvezda htela bivšeg napadača Mančester sitija: Dogovor propao zbog PLATE! (VIDEO/FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u letnjem prelaznom roku pojačala napad povratnikom Aleksandrom Pešićem, ali nije tajna da uprava radi na dođenju još jednog špica za kojeg je sprema bogata ponuda.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić na utakmici Crvene zvezde i Makabija iz Haife

Crveno-beli pregovarali su sa Sirilom Desersom koji je prošle sezone bio najbolji strelac Fejnorda u Ligi konferencija kao pozajmljeni as Genta, ali je nedavno u transferu vrednom 6.500.000 evra pojačao Kremoneze, novog člana italijanske Serije A.

 

 

Opcija za vlasnika duple krune u srpskom fudbalu bio je i Olarenvažu Kajode (29), nekadašnji napadač Mančester sitija, otkriva Maxbet sport.

Pregovore je vodio generalni direktor Zvezdan Terzić, a prepreka je bila visoka plata, pošto je povremeni reprezentativac Nigerije (četiri nastupa) tražio 1.200.000 evra po sezoni, a gornja granica na Marakani bila je 800.000 evra plus određeni bonusi.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

Kajode je napustio Afriku 2013. godine kada je došao u Makabi iz Netanje, a dve godine kasnije otišao je iz Izraela za 800.000 evra u bečku Austriju.

U Austriji je dao 37 golova na 87 utakmica i "građani" su ga platili 3.800.000 evra, ali nikada nije debitovao u plavom dresu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Olarenvažu Kajode u dresu Sivaspora

Od leta 2018. godine je član Šahtjora, a iz Donjecka je prvo u sezoni 2019/20 odlazio u Gacijantep, a prethodne dve godien branio je boje Sivaspora.

Inače, Olarenvažu mogao je da napusti ukrajinskog velikana kao slobodan igrač zbog odluke FIFA usled invazije Rusije na ovu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading