TEŠKA VREMENA... Francuski velikan neće Ronalda: Kristijano nam se NE UKLAPA u projekat (FOTO)

Autor:

Sport

25.08.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac želi da napusti Mančester junajted jer neće igrati Ligu šampiona, ali trenutno nailazi samo na zatvorena vrata.

TEŠKA VREMENA... Francuski velikan neće Ronalda: Kristijano nam se NE UKLAPA u projekat (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo

Real Madrid, Pari Sen Žermen, Barselona, Bajern Minhen, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, Sporting Lisabon... Sve su to klubovi koji su spominjali kao potencijalne nove destinacije za Kristijana Ronalda (37) u letnjem prelaznom roku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Podsetimo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena obavestio je čelnike Mančester junajteda da želi da napusti Old Traford jer "crveni đavoli" neće igrati Ligu šampiona.

Kapiten Portugala naišao je na zatvorena vrata svih gore pomenutih timova, a poslednji u nizu koji je bio u "priči" je francuski velikan Olimpik Marsej.

Ipak, negativan odgovor stigao je i od jedine francuske ekipe koja je osvojila Ligu šampiona.

 

 

- Olimpik Marsej trenutno  nije u pregovorima oko potpisa Kristijana Ronalda. Pablo Longorija, predsednik francuskog kluba razočaran je ovim glasinama jer Marsej pokušava da izgradi potpuno drugačiji projekat - prenosi Fabricio Romano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading