"Ovde živi neka žena"! Potres u braku Meline i Harisa Džinovića, SVE JE RAZOTKRIVENO!

Autor:

Zabava

25.08.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potres u domu Meline i Harisa Džinovića!

"Ovde živi neka žena"! Potres u braku Meline i Harisa Džinovića, SVE JE RAZOTKRIVENO!

Foto: ST/REPUBLIKA

Iako su im mnogi prognozirali ubrzo razvod nakon što su stupili u brak, Melina i Haris Džinović uspešno su preši sve prepreke i sada važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Oni su sačuvali svoju ljubavnu romansu i čvrsto neguju svoj odnos. Prihvatili su se međusobno sa svim razlikama, manama i vrlinama i evo, ove godine obeležili su 20 godina zajedničkog života.

Foto: ST/REPUBLIKA

Melina i Haris Džinović

Da je bilo teško na početku bilo je, kao i kod svih drugih parova, a oko čega su se supružnici najviše kosili otkrio je nedavno Džinović za Svet:

- Kada je Melina prvi put došla u Pariz, otvorila je ormar i odmah me pitala: "Sa kim ti živiš ovde?" Ja kažem: "Živim sam". Ona gleda stan i opet: "Nemoguće je da živiš sam, ovde živi neka žena ili bar dolazi". E pa, ne dolazi, kod mene je sve poređano kako treba, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja opeglana, stan je čist, veš mašina radi, lonci, šerpe su oprani i stoje gde treba - kazao je Haris, pa dodao:

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Melina Džinović

- Ja sad imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomeri sve stvari na koje sam navikao da ih uzimam zatvorenih očiju. Ja joj kažem da ne dira, ali ona svaki put isto. Džaba govorim. Melina ne pomera ništa - rekao je pevač koji ne krije da je težak perfekcionista, kao i da supruga godinama pokušava da ga promeni, ali da joj to ne polazi za rukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading