Evo ko je bio suprug Mirjane Bobić Mojsilović koji je PREMINUO U 37. godini: Nakon njega se više nikada nije UDALA!

Autor:

Zabava

25.08.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo je godinu dana od rođenja ćerke.

Evo ko je bio suprug Mirjane Bobić Mojsilović koji je PREMINUO U 37. godini: Nakon njega se više nikada nije UDALA!

Foto: youtube printscreen

youtube printscreen

Muž Mirjane Bobić Mojsilović preminuo je iznenada u 37. godini života i tada je glumica ostava bez jačeg oslonca u životu sa malim detetom. Njena devojčica Mila je tada imala samo godinu dana, ali je novinarka svim silama uspela da je izvede na pravi put.

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Mirjana Bobić Mojsilović

- Imala sam dva izbora da odem kod mame u krilo i nastavim da plačem i drugo da uzmem život u sopstvene ruke i radila sam to kako sam znala i umela, da li je uvek bilo dobro sigurno nije, da li sam bila spektakularna nisam. Bavila sam se novinarstvom, a kada mi se učinilo da više nemam šta da kažem i da gotovo svaki moj pasus prelazi u literaturu otišla sam iz tog sveta i počela da pišem knjige. Sećam se da sam ih prodavala po Knez Mihajiovoj. Stavim Milu u Reno 4 da nam kola ne odnesu panduri i onda idem od knjižare do knjižare. Keš je tada bio i onda sve po deset, dvadeset dinara samo joj ubacim kroz onaj mali leptirić na autu i kažem: "Milence broj". Vraćale smo tako naše dugove i živele od toga - prisetila se jednog od najtežih perioda u životu književnica, koja je nakon smrti supruga odlučila da se nikada više ne uda.

Foto: youtube.com/TV Prva

Mirjana Bobić Mojsilović o suprugu

Muž Mirjane Bobić Mojsilović, doktor Ljubomir Buca Mojsilović bio je najveća ljubav spisateljice i bilo ko drugi nije se mogao u tom pogledu naći na njegovom mestu. Delimično za novu udaju Mira se nije odlučila zbog ćerke, koja likom mnogo podseća na oca, a karakterom na majku.

- Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno - izjavila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading