SKANDALOZNI detalji razvoda Baneta Krstića! Bivša supruga pričala da je u OTVORENOM BRAKU i FLERTOVALA sa drugim muškarcima!

Autor:

Zabava

25.08.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni razlozi razvoda Baneta Krstića.

SKANDALOZNI detalji razvoda Baneta Krstića! Bivša supruga pričala da je u OTVORENOM BRAKU i FLERTOVALA sa drugim muškarcima!

Foto: printscreen/pinktv

Bane Krstić, frontmen grupe ''Garavi sokak'' se razveo prošle godine, a u javnost je ta vest isplivala nedavno, dok su sada isplivali razlozi njihovog rastanka.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Bane Krstić

Naime, kako izvor za Alo kaže, navodno je supruga Krstićeva, Jelena govorila po gradu da je u otvorenom braku, te pod tim izgovorom i flertovala sa drugim muškarcima, što je pevača dovelo do ludila, pa je odlučio da svima otkrije došlo od grada.

- Bane nije skandalozan čovek, on je želeo da razvod prođe tiho i mirnom bez ikakve pompe. Tako je i bilo. On nikome nije detaljisao zbog čega je nakon osam godina odlučio da stavi tačku na brak sa Jelenom, i uvek je ostajao suzdržan kada je ta tema u pitanju. Međutim, njeni postupci nakon njihovog rastanka su ga izveli iz takta - rekao je izvor za pomenuti portal i dodao: 

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Bane Krstić se razveo

- Nakon što su stavili tačku na svoj odnos, Jelena je počela da se ponaša krajnje neprihvatljivo. Ona je počela da flertuje sa drugim muškarcima, a umesto da kaže da je razvedena, svima je pričala da je sa Banetom u otvorenom braku te da oni tako fonkcionišu.

- Kada je Bane od prijatelja čuo šta Jelena radi, ostao je u šoku. Mislio je da je u pitanju neka dezinformacija, međutim, čuo je sa različitih strana, od raznih poznanika. Nije mogao da veruje da Jelena umesto da kaže da su se razveli, govori da su u otvorenom braku, to mu je bilo jako ponižavajuće. Nije želeo da se bruka i da po gradu ispiraju usta njegovim imenom, to je gazilo njegovu muškost, te je svima razglasio da su se razveli. Ubrzo se ta vest proširila i dospela je i u medije i Bane je na taj način sebe zaštitio od laži bivše supruge - zaključio je izvor.

Ipak, na ovu temu Bane nije želeo da priča.

- Trenutno sam na sastanku, nisam u mogućnosti da pričam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading