UHAPŠENA RADNICA SUDA U ALEKSINCU! Prisvojila skoro pola miliona dinara od mrtvog čoveka!

Autor:

Hronika

25.08.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su I. M. (48) iz Subotinca, bivšu zaposlenu u Osnovnom sudu u Aleksincu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera.

UHAPŠENA RADNICA SUDA U ALEKSINCU! Prisvojila skoro pola miliona dinara od mrtvog čoveka!

Foto: Tanjug/AP

Hapšenje

Sumnja se da je ona, u julu 2016. godine, postupajući po predlogu Centra za socijalni rad Aleksinac, primila 480.000 dinara koji su pronađeni u kući pokojnika Lj.P., a koje je trebalo da položi u depozit suda do okončanja ostavinskog postupka.

I. M., kako se sumnja, nije postupila po rešenju i novac evidentirala u depozit suda niti uplatila na račun kod poslovne banke, već ga je zadržala za sebe i na taj način oštetila Osnovni sud u Aleksincu za 480.000 dinara. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu, prenosi Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading