Da li je Dejan Stanković ovim potezom iskopao rupu Crvenoj zvezdi protiv Makabija?

Autor:

Sport

23.08.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije očima ne veruju!

Da li je Dejan Stanković ovim potezom iskopao rupu Crvenoj zvezdi protiv Makabija?

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju od 21 čas ekipu Makabija iz Haife u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Prvi duel u Izraelu pripao je Makabiju - 3:2.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odlučio je da u meču odluke ostavi na klupi ofanzivnog vezistu Kinsa Kangvu i u vatru baci Slavoljuba Srnića koji bi kako sada stvari stoje trebao da pomaže defanzivi. 

Republika

Foto: Starsport

Slavoljub Srnić

"Delijama" se nije dopao takav potez Stankovića pa su se od,ah obrušili putem Tvitera na stratega Zvezde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Da li je ovaj potez možda koban po Zvezdu? Ostaje nam da vidimo kako će se sama utakmica odvijati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Passion

23.08.2022 21:53

Cela naša "Jelen" liga ili kako se sad već zove je slaba za evropske mečeve i neće skoro igrati niti jedan klub u kupovima Evrope. Evropa igra atomski fudbal svih 90 minuta dok naši "stratezi" prave taktiku i redovno maše. Izraelci su nadtrčali zvezdine igrače, čak i gorostasni Perot trči brže od zvezdinih fudbalera. Zvezda mora da se reši Kange ( redovno ima potrebu da dribla i komplikuje duel igru, neće odmah da dodaje loptu već želi da se dokazuje ), Gobeljić, Rodić, su odavno prevazidjeni, a Eraković i Pešić ne znaju šta će sa loptom kad im iznenada dodje u noge, Pavkov u modernom fudbalu nema šta da traži, a čekati da on upotrebi glavu je gubljenje vremena, daleko je on od Mitrovića.