VREME JE ZA RASTANAK: Nemanja Motika napušta Marakanu - sledi pozajmica do kraja sezone?

Autor:

Sport

13.08.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak će morati da potraži drugu sredinu.

VREME JE ZA RASTANAK: Nemanja Motika napušta Marakanu - sledi pozajmica do kraja sezone?

Foto: Starsport

Nemanja Motika

Sa mnogo pompe krajem februara ove godine iz minhenskog Bajerna na najveći srpski stadion stigao je Nemanja Motika.

Očekivalo se da će brzonogo krilo pokazati sav svoj raskošni talenat barem tokom mečeva nacionalnog šampionata, ali se mora priznati da i šanse koje mu je ukazivao trener Dejan Stanković, devetnaestogodišnji fudbaler nije iskoristio na najbolji način.

Foto: Starsport

Nemanuja Motika i Dejan Stanković

 

Od starta aktuelne sezone Nemanja Motika nije dobio priliku da istrči na teren u crveno-belom dresu, pa su sve češća nagadanja da bi do kraja prelaznog roka mladi fudbaler mogao biti prosleđen na pozajmicu do kraja aktuelne sezone.

Potpuno je jasno da dolaskom Stefana Mitrovića iz niškog Radničkog mesta za Nemanju Motiku u ovom momentu u sastavu Crvene zvezde nema i jasno je da bi pozajmica išta u prilog obema stranama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

20.08.2022 09:04

Dali ste 2 milone e ? Tek tako se lako odricete , ogromnog novca za srpske prilike. Za koga bre vi perete novac ? Koliko je klub u plusu ili minusu ? Sve strane igrace upstate bez obestecenja . Koga bre vi fortate ovde ?