Sve je stavio na CRNO i IZGUBIO: Ona je razlog Spiridonovićevog neuspeha u Zvezdi! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.08.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leta 2020. godine stigao je na beogradsku "Marakanu", ali je nakon uvodnih, dobrih partija, brzo skrajnut u drugi plan.

Sve je stavio na CRNO i IZGUBIO: Ona je razlog Spiridonovićevog neuspeha u Zvezdi! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Srđan Spiridonović

Srđan Spiridonović je na najveći srpski stadion stigao iz poljkog Pogona sa oreolom velikog pojačanja. Svi u klubu su imali velikim očekivanja od njega.

Međutim, jedna učinjena greša dovela je do toga da popularni "Spidi" vrlo brzo bude zaboravljen. Naime, decembra 2020. godine u doba najvećih problema sa COVID pandemijom, Spiridonović je nakon susreta sa ekipom Zlatibora otišao u noćni provod sa izvesnom crnkom čime je prekršio klupski disciplinski pravilnik.

Istovremeno i navijači Crvene zvezde nisu imali razumevanja za ovakav postupak fudbalera, pa je on vrlo brzo napustio Beograd i sreću potražio u turskom Genčlerbiligiju gde je nastupao kao pozajmljeni fudbaler.

Zbog koga se Srđan Spiridonović odlučio na potez koji ga je skupo koštao, dugo je bila nepoznanica. Ipak, na kraju je i ova dilema otklonjena.

 

Ostavljamo čitaocima da ocene da li je dotična crnka bila dovoljan razlog da "Spidi" učini sve što je uradio.

Treba napomenuti da je Srđan Spiridonović i dalje zvanično fudbaler Crvene zvezde. On ima ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do leta 2023. godine, a nakon pozajmice ekipi Genčlerbirligija, u sezoni 2022/23 naspupaće za grčki Atromitos, takođe kao pozajmljeni fudbaler.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading