POVRATAK ROMANTIKE: Dušan ima velike ambicije - poslednja želja Ilije Petkovića biće ostvarena!

Autor:

Sport

13.08.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska "Romantika" se vraća na velika vrata.

POVRATAK ROMANTIKE: Dušan ima velike ambicije - poslednja želja Ilije Petkovića biće ostvarena!

Foto: OFK Beograd

OFK Beograd ekipa koja u svojim vitrinama ima pet šampionskih pehara i isto toliko trofeja namenjenih pobedniku nacionalnog kupa godinama u nazad nalazi se u nižim liga srpskog fudbala bez bilo kakve opipljive mogućnosti da krene ka mestu koje im po istoriji pripada. Dugi niz godina "Romantičari" tavore u trećem rangu...

Međutim, čini se da se nešto i na staroj Karaburmi menja.

Dušan Petković, nekadašnji fudbaler i reprezentativac, vratio se u OFK Beograd, klub u kom je ponikao i kao sportski direktor želi da pomogne „Romantičarima“ da se vrate na staze stare slave.

 

 

Tim povodom Dušan Petković je za "Sputnjik" izjavio:

- Ova priča za mene ima najjači motiv na svetu – da se vratim u klub i zbog svog oca, čija je to bila želja pre nego je preminuo, da njegov OFK Beograd opet bude tamo gde mu je mesto. Imam obavezu pre svega prema svom Iliji, da sve uradim da vratim OFK Beograd tamo gde pripada - rekao je Dušan Petković i pozvao Beograđane da podrže plavo-bele na putu ozdravljenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading