Mali Željko Ražnatović iz sveg glasa peva Brenin HIT! Cecin unuk rođen da bude zvezda, ''Mile voli disko'' ODJEKUJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.08.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Ražnatović obožava Lepu Brenu i njene pesme.

Mali Željko Ražnatović iz sveg glasa peva Brenin HIT! Cecin unuk rođen da bude zvezda, ''Mile voli disko'' ODJEKUJE! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Ceca i Brena

Poznato je da unuk Svetlane Cece Ražnatović Željko Ražnatović voli muziku, da igra i peva, ali u njegovom ''repertoaru'' se posebno ističe jedna pevačica, Cecina koleginica Lepa Brena.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca i unuk Željko Ražnatović

Naime, Ceca je za naš portal otkrila nedavno da mali Željko obožava Brenu i njene pesme, a sada je to dokazala njegova tetka Nataša Rodić. Ona je podelila snimak koji topi srca.

 

 

Željko joj sedi u krilima i peva svoju omiljenu pesmu ''Mile voli disko''. Ono što je sigurno jeste da je Željko ljubav prema muzici nasledio na majku i tetku Anastasiju Ražnatović, a da li će se istom baviti ostaje nam da vidimo u bliskoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Đoka

13.08.2022 14:09

Brena peva dečje pesmice.