Mirko i Bojana ODLAZE iz Gocine kuće? Ne žele više da žive sa pevačicom, otkriveni svi DETALJI: Šijan izabrao PAPRENO skup plac!

Autor:

Zabava

13.08.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin i snaja Goce Božinovske žele da se osamostale.

Mirko i Bojana ODLAZE iz Gocine kuće? Ne žele više da žive sa pevačicom, otkriveni svi DETALJI: Šijan izabrao PAPRENO skup plac!

Foto: ST/V. Lukić/printscreen/instagram.com/bojana_rodic

O odnosu Goce Božinovske sa sinom Mirkom Šijanom i njegovom verenicom Bojanom Rodić pričalo se naširoko, a navode da nisu u dobrim odnosima oni su uvek demantovali. Međutim, sada se pojavila informacija da njih dvoje više ne žele da žive sa Gocom, kao i da već neko vreme biraju plac u Surčinu kako bi sagradili porodični dom.

– Mirko i Bojana uživaju u svojoj ljubavi i lepo im je kod Goce, ali su planirali da se odsele i pre saznanja da čekaju drugu bebu. Njima su Rodići prvo hteli da kupe plac u Titelu, da ne razdvajaju Mirka od Veljka Ražnatovića, ali nisu uspeli da nađu prikladnu zemlju na kojoj bi njihova srednja ćerka mogla da sagradi kuću i živi sa svojom porodicom. Još dok je bila trudna sa Zoranom, Bojana se preselila u Surčin, u kuću Šijanovih. Goca im je pomogla i adaptirali su ceo sprat prema svojim potrebama i potrebama deteta. Oni gore imaju bukvalno ceo stan za sebe, ali ipak žele više privatnosti – ispričao je za Kurir izvor i dodao:

Republika

Foto: Instagram.com

Mirko Šijan i Bojana Rodić

– Bojana i Goca se odlično slažu, oni se ne sele od nje zbog loših porodičnih odnosa nego da bi sami uživali u svojoj ljubavi i deci. Goca baš voli snajku, stalno je hvali, na sva usta. Vidim da Bojani ništa nije teško, vredna je i radna u kući, što je Goci jedna od najvažnijih stvari – rekao je on, a onda otkrio zbog čega budući bračni par ipak nije kupio imanje koje su gledali:

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Mirko Šijan i Bojana Rodić kupuju plac u Surčinu

– Dugo su gledali oglase i placeve i onda se pojavio jedan u blizini doma u kojem je odrastao Mirko, i on je odmah odlučio da ga kupe da bi mogli da budu blizu Goce, koja pomaže oko Zorana, a sigurno će im priskočiti i za drugo dete. Međutim, cena je bila paprena. Neki placevi u tom delu grada koštaju i preko 200.000 evra, a baš taj koji je Mirku zapao za oko bio je papreno skup. Njima se mnogo svidelo to imanje, ali vlasnik nije želeo da pregovara o ceni i da je spušta, pa su oni odustali od kupovine i nastavili potragu – zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading