U telu Kike Đukić nađena MDMA! Njena majka u BOLNOJ ISPOVESTI tvrdi: UBIJENA JE, SVI LAŽU!

Autor:

Zabava

13.08.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Đukić progovorila o detaljima ćerkine smrti.

U telu Kike Đukić nađena MDMA! Njena majka u BOLNOJ ISPOVESTI tvrdi: UBIJENA JE, SVI LAŽU!

Foto: Printscreen/KlikTV

Kikina majka

Majka tragično preminule jutjuberke Kristine Kike Đukić Nataša Đukić već skoro godinu dana se bori da sazna istinu na koji način joj je ćerka izgubila život, a kako je više puta isticala ona veruje da joj je ćerka ubijena, kao i da je u sve umešana Kikina drugarica.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Nataša Đukić

Ona je bila gost kod Jovane Jeremić u ''Novom jutru'' gde je ponovo ispričala sve šta se dogodilo tog kobnog dana, te ponovila da joj je taj dan bio rođendan i da joj je Kika rekla da je ne čega u zakazano vreme, a da ju je u nekom trenutku zvala ćerkina drugarica koja ni jednog jedinog trenutka nije pomenula da je Kristini loše, te da ju je pozvala kada je bilo prekasno.

- Hitna pomoć i milicija su već bili tamo, ja sam trčala gore, na prvom spratu sam pokupila Kikinog mačka, doktorka je silazila i rekla da nema lepe vesti za nas, pokušali su da me zaustave, ali sam se ja popela kod nje i bar pola sata bila sa njom, dok nije došao inspektor koji je vršio uviđaj. Kada je došao sve nas je isterao, ja sam tek onda videla da je tu i moja srednja ćerka i ta drugarica i Kikin dečko, bar 10ak ljudi je bilo. Uviđaj je trajao nekih 15ak minuta, a ja sam prvo rekla da skinu video nadzor, na šta mi je on rekao da u zgradi video nadzor ne postoji.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Nataša Đukić kod Jovane Jeremić

Nesrećna majka je rekla i da je neko skidao novac sa deviznog računa njene ćerke, kao i da dan danas nije utvrđeno ko je to radio.

- Sa njenog deviznog računa su se skidale pare, otišla sam do stanice i zamolila ih ako mogu na neki način da vide tu noć, jer mi je stiglo obaveštenje da su dizane pare negde oko 2 i 4 u 8 ujutru i da je ona sebi naručila sebi hranu, i kada sam otišla do njih da mi objasne, koji samoubica naručuje hranu, jer ja ni jednog trenutka nisam pomislila da se ona ubila, oni su rekli da ne mogu da gledaju kamere ni sa drugih objekata jer nije bilo fizčkih povreda, kao i da oni ne mogu ništa da učine.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Kika Đukić

- Ta njena drugarica je svaki dan bila kod nas i ono što je svima bilo čudno jeste da smo od nje otprilike dva meseca dobijali nove informacije, čak su se i moje ćerke čudile kako je moguće da neko kada nađe nekog mrtvog može toliko da zapamti.

Ona takođe dodaje da su se njene sumnje povećale kada je dobila dojavu da je Kikin stan otpečaćen.

- Ja sam dobila dojavu da je stan 4. januara otpečaćen, ja sam odmah otrčala tamo, na svu sreću sam na prvom spratu zatela otvorena vrata i ženu koja je tu živela i zamolila je da ide sa mnom do stana, da bi mi bila svedok, na šta je ona odmah pristala, a onda mi i otkrila da upravnica zgrade živi u stanu preko puta Kikinog i dala mi njen broj. Ja sam odmah zvala inspektora, koji je rekao da će me pozvati uskoro, a nakon nekoliko minuta me je pozvala njena drugarica koja je rekla: ''Zamisli sad me je zvao inspektor, rekao mi je da je stan otpečaćen i pitao me je za šifru zgrade.''

Republika

Foto: Printscreen Instagram natadjukic _

Kika Đukić i Nataša Đukić

- Kada je inspektor došao, ja sam ga pitala zašto ne uđu u stan, a on je rekao da nema potrebe jer ne znaju da li je neko ulazio, da su pogledali video nadzor znali bi. Tog 4. januara sam saznala da je video nadzor postojao, to mi je rekla upravnica zgrade, kao i da je niko nije zvao da je pitaza to. Ja sam je zamolila da mi skine 7. i 8. decembar, ali me je nakon 10 minuta pozvala i rekla mi da joj je advokat rekao da ne sme to da uradi. Molila sam je, ali je rekla: ''Razumem ja Vas i Vašu bol, ali meni je advokat rekao da ne smem to da uradim''.

Nataša potom kaže da je kod detektiva Brace prvi put čula da postoji ključar, odnosno da svi koji imaju ključeve stana moraju ga predati i da se to dalje šalje u tužilaštvo, kao i da je Kikina drugarica tu nož zaboravila svežanj ključeva.

- Moja sumnja je da je ona ostavila svežanj ključeva, ali ne i ključ od Kikinog stana i da je možda u stvari ona ušla, otpečatila stan i uzela Kikin dnevnik, a njen tata je u međuvremenu ušao u stan uzeo svežanj ključeva, i taj Kikin ključ vratio tek posle nedelju dana. Sve bi bilo u redu da ja nisam došla do zapisnika u kome da drugarica izjavljuje da me je u 5 ujutru zvala i rekla da je Kiki loše, a da sam joj ja kao monstrum majka rekla: ''Meni je danas rođendan, tek večeras mogu da idem tamo''. Zašto bi inspektor lagao da video nadzor ne postoji, a i ona laže da mi je javila, pritom nestaje dnevnik za koji smo saznali 6 meseci kasnije.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Nataša Đukić o detaljima smrti Kike Đukić

- Nakon 6 meseci od Kikine smrti smo dobili ključeve da uđemo u stan, tu se nalazio advokat vlasnika stana i pred njim sam pitala inspektora: ''Imam samo dva pitanja. Prvo, zašto ste me lagali za video nadzor? Na šta me je on upitao ''Je l' vi mene optužujete za nešto? Meni niko nije rekao da ima nadzor''. I drugo pitanje, ''Zašto ste daj dan kada se dolazili umesto mene da pitate za šifru zvali nejnu drugaricu?''

Nataša je potom otkrila i šta je pisalo u obdukcionom nalazu.

- Ćerka je uoči 6 meseci rekla da je videla podliv ispod desnog oka, u obdukcionom nalazu piše da je imala oteklinu na mozgu, u toksikološkom nalazu alkohola nula, THC-a je bilo u tragovima, bensedin koji je uzimala ujutru i uveče 3mg, koji je uzimala od 19 godina i MDMA, ekstazi, koji ona nikada nije uzimala, nije držala nikada u ruci. Ona je izlazila sa ljudima, koji su to delili, ona im je uvek govorila šta će vam to, bolje uzmite đus vodku i sad odjednom ona ima to u sebi. Čak i da je probala, samovoljno, najmanje tri osobe u pet ujutru su bile u kontaktu sa njom, gde je ona uzjavila da polako pada u komu, sve tri osobe su okrenule glavu, jedna osoba je 10 god starija, čak ni ona nije rekla zovite joj mamu, policiju, hitnu, svi su ćutali. Zato sam rekla da im nikada neću oprostiti, što su mogli, a nisu joj pružili šansu da preživi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading