Jović i Milenković dobijaju MOĆNO DRUŠTVO: Fiorentina dovodi polufinalistu Lige šampiona (FOTO)

Autor:

Sport

09.08.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ljubičasti" pojačavaju vezni red.

Jović i Milenković dobijaju MOĆNO DRUŠTVO: Fiorentina dovodi polufinalistu Lige šampiona (FOTO)

Foto: Starsport

Luka Jović u dresu reprezentacije Srbije

Fiorentina je u letnjem prelaznom roku dovela Luku Jovića kao slobodnog igrača iz Real Madrida, a pored Srbina angažovani su desni bek Dodo iz Šahtjora, vezista Mandragora iz Juventusa i golmana Golinija iz Atalante.

Ipak, tu nije kraj potpisima na stadionu "Artemio Franki" pošto Vinćenco Italijano, trener "ljubičastih" želi da očvrsne vezni red polufinalistom Lige šampiona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vinćenco Italijano

Naime, kako prenose italijanski mediji, "viola" ušla u ofanzivu za potpis Đovanija Lo Selsa (26) koji je od januara do maja bio na pozajmici u Viljarelu iz Totenhema.

Prema informacijama italijanskog transfer novinara Đanluke di Marcija, klub iz regije Toskane sprema bogatu ponudu "pevcima" i uslediće sredinom nedelje kada vlasnik Roko Komiso doputuje u Italiju.

 

 

Dugo je "žuta podmornica" bila favorit za Argentinca, ali je sada član Serije A spremio dva miliona evra za jednogodišnju pozajmicu i 20.000.000 za opcioni otkup.

Premijerligaš bi više želeo da otkup bude obavezan, ali nije isključeno da prihvate ovaj predlog, ukoliko iz Španije ne stigne neka zvanična ponuda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đovani Lo Selso (u belom dresu)

Đovaniju ugovor sa timom iz severnog Londona ističe u junu 2025. godine i prošle sezone je u dresu Totenhema i Viljareala odigrao 41 meč i postigao tri gola.

Ukoliko bi Lo Selso došao u Fiorentinu, bio bi drugi na listi po plaćenom obeštećenju u istoriji "ljubičastih", a prvi je Nikolas Gonzales za koga je dato 24.500.000 evra Štutgartu.

Republika

Foto: Starsport

Đovani Lo Selso na utakmici protiv Crvene zvezde

"Viola" bi Đovanijem potpisom odradila veliki posao pošto je blizu da zadrži jednog od najboljih igrača i ljubimca navijača Nikolu Milenkovića sa kojim se pregovora oko novog, trogodišnjeg ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading