Juventus, Inter, Totenhem ili Fiorentina? Konačno poznat naredni Milenkovićev klub (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala odluka oko reprezentativca Srbije.

Juventus, Inter, Totenhem ili Fiorentina? Konačno poznat naredni Milenkovićev klub (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Juventus, Inter i Totenhem su klubovi koji su se u letnjem prelaznom roku spominjali kao moguće nove destinacije u karijeri Nikole Milenkovića (24), fudbalera Fiorentine.

Ipak, kako prenosi "Skaj Sport", agenti reprezentativca Srbije susreli su se u petak sa čelnicima "ljubičastih" kako bi pregovarali o potpisu novog višegodišnjeg ugovora.

Podsetimo, prošle nedelje su italijanski mediji pisali da je uprava "viole" našem štoperu i menadžeru Faliju Ramadaniju dali rok od deset dana da daj ponudu od 15.000.000 evra ili popularni Bleki ide sa transfer liste.

 

 

Kako sada stvari stoje, bliži smo drugoj opciji, a kako prenose mediji sa Apenina, klub sa stadiona "Artemio Franki" centralnom beku nudi 3.500.000 evra po sezoni, a nije poznato šta znači "višegodišnja saradnja", a nedavno se spominjao ugovor na tri godine.

Nikola je došao u Fiorentinu u julu 2017. godine iz Partizana i do sada je odigrao 172 utakmice i postigao 14 golova u svim takmičenjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Milenković (u crvenom dresu)

Inače, Milenkoviću sadašnja saradnja sa "violom" istilče u junu naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading