Povratnik u Seriju A zainteresovan za Nastasića (FOTO)

Autor:

Sport

31.07.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matija je prošlog leta ponovo obukao dres Fiorentine, ali je zbog tri povrede odigrao šest utakmica u svim takmičenjima, preciznije 294 minuta.

Povratnik u Seriju A zainteresovan za Nastasića (FOTO)

Foto: Profimedia

Luka Jović je u letnjem prelaznom roku kao slobodan igrač potpisao dvogodišnji ugovor sa Fiorentinom

Nekadašnjeg napadača Real Madrida u Firenci je sačekalo još trojica Srba, a u pitanju su levi bek Aleksa Terzić i štoperi Nikola Milenković i Matija Nastasić.

Već nekoliko nedelja priča se o potencijalnom odlasku Milenkovića iz regije Toskana, ali trenutno je drugi naš fudbaler i štoper tema medija kada se radi o "violi".

Naime, Matija Nastasić (29) nalazi se na radaru Lećea, koji se ove sezone vratio u Seriju A, prenosi Nikola Šira, jedan od najboljih italijanski novinara.

 

 

Posao bi za tim trenera Marka Baronea moga da bude olakšan jer je rođeni Valjevac ušao u poslednju godinu ugovora sa "ljubičastima".

Podsetimo, Matija se letos vratio u Fiorentinu posle devet godina, ali nije bio u prvom planu stratega Vinćena Italijana, a potom je usledila povreda i pauza od mesec dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vinćenco Italijano

Taman kada se oporavio, zadesile su ga još dve manje povrede, i na kraju je odigrao samo šest utakmica u svim takmičenjima, odnosno 294 minuta.

Klub iz Firence nema ništa protiv da proda Nastasića, a defanzivac želi da pronađe ekipu u kojoj bi redovno igrao kako bi bio na spisku selektora Dragana Stojkovića za Mundijal.

Republika

Foto: FSS

Matija Nastasić

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u Kataru igra se ove godine od 21. novembra do 18. decembra, a "orlovi" su u G grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading