ZLA KOB NARODNOG FRONTA: Pre Blaženke još jednu sestru UBIO PARTNER!

Autor:

Hronika

31.07.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maju Đorđević ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio je partner zadavši joj 27 uboda. Da tragedija bude veća, pre toga zadavio je njjenog sina i bacio ga Maji pred noge!

ZLA KOB NARODNOG FRONTA: Pre Blaženke još jednu sestru UBIO PARTNER!

Foto: Tanjug/S. Aćimović;Facebook

Tragična sudbina dve zdravstvene radnice koje su radile u GAK Narodni front zapanjila je javnost.

Blaženka J. koju je suprug ubio udarcima sekirom u glavu, iza sebe ostavila je dvoje dece, dok je Maja Đorđević ubijena istog meseca, pre pet godina, ispred centra za socijalni rad u Rakovici.

Obe su radile kao medicinske sestre u pomenutoj zdravstvenoj ustanovi, ubijene istog meseca i to brutalno, od strane svojih partnera, u razmaku od pet godina.

Podsetimo, Maja Đorđević ubijena je 12. jula, kada je svog sina čekala u prostorijama Centra za socijalni rad.

Republika

Foto: printskrin

Umrlica Maje Đorđević i njenog sina

Tog 12. jula Mihailo je trebalo je da bude sa svojim ocem kojeg je viđao jednom nedeljno. Maleni dečak trebalo je da trčkara po parkiću, tati prepričava dogodovštine iz vrtića. Trebalo je, ali njegov otac, na čije su nasilno ponašanje institucijama ukazivale Maja i njena sestra Branislava, umesto da dečaku pruži ljubav i pažnju, odlučio je da mališana brutalno ubije i mrtvog ga odvede svojoj bivšoj partnerki koja je svog sina čekala u prostorijama Centra za socijalni rad.

Nakon što je ubio dete, Nikolić je njegovo beživotno telo smestio u automobil i dovezao se pred Centar za socijalni rad, gde je znao da ga Maja čeka.

U holu ustanove zatekao je Maju, bacio je dečakovo telo pred njene noge i nasrnuo na nju.

Nesrećna žena dala se u beg, ali ju je monstrum sustigao, oborio i usmrtio je sa čak 27 uboda i 30 posekotina po celom telu.

Blaženku J. ubio je suprug zadavši joj nekoliko udaraca sekirom u glavu, a nakon toga se obesio.

Nakon prijave kuma Policija je otišla u njihov dom u Batajnici, gde je pronašla dva beživotna tela. Pored Blaženkinog tela koje je bilo u lokvi krvi, pronađena je i sekira kojom ju je suprug usmrtio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading