OVO JE ŽENA KOJU JE MUŽ UBIO U BATAJNICI: Čedomir Blaženku usmrtio udarcem sekirom u glavu, pa se OBESIO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blaženka je radila kao babica u Narodnom frontu, za koju su svi imali samo reči hvale.

OVO JE ŽENA KOJU JE MUŽ UBIO U BATAJNICI: Čedomir Blaženku usmrtio udarcem sekirom u glavu, pa se OBESIO!

Foto: ST/N. Mutić;Facebook

Čedomir J. (43) sekirom je sinoć ubio svoju suprugu Blaženku J. (39) u naselju Šangaj u Batajnici. Par je imao dvoje dece, sina i ćerku, a za sada nisu poznati motivi svirepog zločina koji je šokirao meštane ovog naselja.

Nesrećna mlada žena ubijena je udarcima sekirom u glavu, prema prvim nezvaničnim informacijama, a njen muž je potom izvrišio samoubistvo vešanjem.

Prema saznanjima, Blaženka je radila kao babica u porodilištu Narodni front, a tamošnje kolege ostale su bez reči nakon što su čuli šta se dogodilo.

Šokirani smo, bila je izuzetno draga i mila žena. Kao radnik vredna, tiha i skromna. Prema pacijentima je toliko bila dobra, jednom rečju sve što je radila radila je sa toliko ljubavi. Mi smo šokirani, nikada se nije žalila - kaže za "Blic" koleginica iz Narodnog fronta, koja je radila sa pokojnom Blaženkom.

Pohvale za ovu ženu koja je tragično nastradala imale su i komšije iz batajničkog sela Šangaj.

Blaženka je bila jako vredna žena, radila je dva posla, pa onda i po kući, brinula oko dece - ispričala je jedna komšinica.

Prema prvim informacijama, za ovo ubistvo i samoubistvo saznalo se kada je kum prijavio policiji da mu se dugo niko od njih nije javio, te je bio zabrinut. 

Kad je policija došla na adresu zatekla je jeziv prizor - kroz prozor zaključane kuće videli su telo obešenog muškarca a kad su ušli unutra u drugoj sobi zaktekli su telo njegove supruge u spavaćoj sobi, na krevetu.

Naša ekipa je uspela da dobije izjavu strica nesrećne Blaženke, koji je rekao da je Čedomir bio alkoholičar. 

On je Blaženku ubio na krevetu u prizemlju, a povrede glave ukazuju da je više puta udario sekirom u glavu, čime joj je i presudio. Nakon što je ubio svoju suprugu, sebi je presudio na spratu kuće, koji je još uvek u izgradnji, tako što je okačio kanap o gredu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading