NOVI SRBIN U TORINU: Napadač u društvu Lukića, Vanje i Radonjića (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

07.08.2022

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dolasku našeg asa insistirao je Ivan Jurić, hrvatski stručnjak, trener Granate.

NOVI SRBIN U TORINU: Napadač u društvu Lukića, Vanje i Radonjića (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Saša Lukić

Vanja Milinković-Savić na golu, Saša Lukić u veznom redu sa kapitenskom trakom, Nemanja Radonjić na krilu, a u napadu Torina Marko Lazetić (18)?

Talentovani srpski napadač je zimus došao u Milan iz Crvene zvezde u transferu teškom 4.000.000 evra i potpisao ugovor do juna 2026. godine.

Republika

Foto: Starsport

Marko Lazetić

Beograđanin je odigrao samo jednu utakmicu u dresu roso-nera, i to četiri minuta u revanšu polufinala Kupa Italije u derbiju Dela Madonina protiv Intera (0:3), ali mu je uračunata titula Serije A, iako u prvenstvu nije nastupao ni minut.

Hrvatski stručnjak, Ivan Jurić (46), trener Granate javio se sa željom da dovede nekadašnjeg špica crveno-belih na jednogodišnju pozajmicu bez prava otkupa.

 

 

Inače, prva meta Torina bio je Eldor Šomurodov (27), ali je Uzbekistanac na korak od prelaska iz Rome u Bolonju koju vodi naš Siniša Mihajlović.

Zanimljivo da je Marko Lazetić u nedelju postigao dva gola i upisao jednu asistenciju u možda i poslednjem meču za sada u dresu Milana.

Naime, roso-neri su u prijateljskom susretu pobedili Pergoletese, člana Serije C, trećeg ranga takmičenja na Apeninima sa ubedljivih i laganih 7:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading